Til innhold
Bydeler

Bydel Ullern

Velkommen til Bydel Ullern!

Bydel Ullern ligger sørvest i Oslo med nærhet til fjorden og store grøntområder. Bydelen grenser til Lysakerelven og Bærum i vest, Bydel Frogner i sør og Bydel Vestre Aker i nord.

Bydelen har omtrent 34 000 innbyggere og like mange arbeidsplasser. De fleste arbeidsplassene er på Skøyen og Lilleaker. Se mer om befolkning, levekår og boforhold på Bydelsfakta.

Bydelsadministrasjonen er stengt for besøk

Vi er fortsatt tilgjengelige på telefon.

Bilde av Stoppestedet fritidsklubb og kulturhus.

Stoppestedet på Lilleaker

Stoppestedet på Lilleaker rommer Ullern kultursenter for deg som er senior, Stoppestedet kulturhus til deg som er ungdom. Ullern kultursenter er et aktivt seniorsenter på Lilleaker: Her kan du få med deg MandagsStoppen med lokalpolitiske tema, foredrag innen politikk og kultur, og ukentlige Kulturkaféer med musikk og litteratur. Hos oss finner du også kurs i ulike språk, kreative fag og trimgrupper. Vår koselige kafé serverer lunsj og kaker hver dag, og middag tre dager i uken. Når du er på ungdomshuset kan du surfe og spille gratis i internettkafeen, benytte salen med scene og dansegulv, spille musikk i bandrommet eller lage låter i musikkstudio. Du kan også spille biljard, bordtennis eller fussball, delta på ulike aktiviteter, gruppevirksomheter og kurs. Kiosken holder åpent og har hyggelige priser.