Bydeler

Bydel Ullern

Velkommen til Bydel Ullern!

Bydel Ullern ligger sørvest i Oslo med nærhet til fjorden og store grøntområder. Bydelen grenser til Lysakerelven og Bærum i vest, Bydel Frogner i sør og Bydel Vestre Aker i nord.

Bydelen har omtrent 34 000 innbyggere og like mange arbeidsplasser. De fleste arbeidsplassene er på Skøyen og Lilleaker. Se mer om befolkning, levekår og boforhold på Bydelsfakta.

Bilde av Stoppestedet fritidsklubb og kulturhus.

Stoppestedet på Lilleaker

Stoppestedet på Lilleaker rommer Ullern kultursenter, Junior’n og Krølles, samt mange andre tilbud til deg som er ungdom. Ullern kultursenter er et aktivt seniorsenter: Her kan du få med deg MandagsStoppen, onsdagforedrag og kulturkaféer. Her finner du også kurs i ulike språk, kreative fag og trimgrupper. Vår koselige kafé serverer lunsj og kaker hver dag, og middag tre dager i uken. Junior’n har åpent på mandager, og er for deg som går i 5. – 7. klasse. Krølles er for ungdom med utviklingshemming fra 15 år og oppover, og har åpent på torsdager. På tirsdager og ondager har ungdomstilbudet på Stoppestedet aktiviteter for deg mellom 13 og 23 år.