Til innhold
Bydeler

Bydel Alna

Velkommen til Bydel Alna!

I Bydel Alna, som ligger i Groruddalen, bor det nærmere 50 000 innbyggere. Bydelen har ansvar for kommunale tjenester til befolkningen og er en viktig samfunnsaktør.

Vi er særlig opptatt av å involvere innbyggerne i utviklingen av våre tjenester og lokalsamfunn. Slik skaper vi gode løsninger for den enkelte og for Bydel Alna.

Bydelen består av områdene Furuset, Lindeberg, Haugerud, Trosterud, Ellingsrud, Tveita, Teisen og Hellerudtoppen. Se mer om befolkning, levekår og boforhold på Bydelsfakta.

Stengte tilbud for å hindre koronasmitte

De fleste av kommunens tjenester, tilbud og arrangement er nå stengt eller avlyst inntil videre. Det gjøres for å hindre spredning av viruset og holde befolkningen trygg.

bilde av lindeberglokalet

Velkommen til Lindeberglokalet

I Lindeberglokalet kan du, låne lokaler til møter og aktiviteter, levere ting til ombruk og ta med deg ting hjem, eller kildesortere det du ikke kan kaste hjemme i restavfallet. Og det beste av alt? Alt er gratis. Lokalet lånes ut gratis til åpne aktiviteter drevet av frivillige. Du kan bruke Oslonøkkelen for å få tilgang til lokalet utenom åpningstidene.