Alna bydelshus

Alna bydelshus ligger sentralt til på Furuset i et nytt og moderne bygg. Bydelens tjenester er samlet her, og frivillige organisasjoner kan låne rom til arrangementer.

Husets første etasje er selve hjertet i bydelshuset, og det vi kaller innbyggertorget. Her skal du møte hvis du har en avtale med bydelen eller har spørsmål om tjenester og tilbud.

Disse tjenestene finner du på bydelshuset

NAV-kontoret, tannhelseklinikken og barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk (BUP) ligger i samme bygg som Furuset bibliotek- og aktivitetshus (Fubiak).

Leiemuligheter

Alna bydelshus har tre møterom og et innbyggertorg du kan låne gratis. Møterommene kan du låne mandag til fredag, fra kl. 16:00 til 21:00. Innbyggertorget kan du låne mandag til fredag, fra kl. 08:30 til 21:00.

Møterommene har plass til mellom 10 og 22 personer, avhengig av hvilket rom du velger.
Innbyggertorget har plass til 50 personer. Alle rommene har trådløst internett, skjerm og lydanlegg, whiteboard-tavle, stoler, bord, toalett og HC-toalett.

Hvem kan låne lokaler i Alna bydelshus?

Disse gruppene kan lån låne lokalene gratis

 • frivillige organisasjoner, lag og foreninger i bydelen
 • lokalpolitikere i bydelen
 • skoleadministrasjoner i bydelen
 • etater og bydelsadministrasjoner i Oslo kommune

Regler for lån

For å låne lokaler må møtet eller aktiviteten du arrangerer være gratis å delta på. Skal du låne innbyggertorget må arrangementet være åpent for alle interesserte i bydelen.

Vi låner ikke ut lokaler til private eller religiøse arrangementer eller for å utøve religion. Bydel Alna ønsker å være en rasismefri sone og låner heller ikke ut til organisasjoner eller arrangementer som fremmer rasisme i samfunnet. Lokalene i bydelshuset er alkohol- og rusfrie.

Slik låner du lokaler

Du kan se hvilke tidspunkt du kan låne i vårt bookingsystem. Når du finner ønsket tidspunkt, sender du en søknad om å booke lokalet. Du får svar i løpet av 1-3 arbeidsdager.  Blir søknaden godkjent, får du tilgang til å låse deg inn i bydelshuset med den digitale nøkkelen Oslonøkkelen.

Finn ledige tidspunkt og send søknad


Slik behandler vi opplysningene dine

Innlogging til vår bookingløsning skjer via ID-porten. Vi tar kun vare på navnet ditt og hvordan vi kan kontakte deg. Administrasjonen ved lokalet bruker opplysningene du har gitt når de tildeler ønsket tid. Les mer om hvordan Oslo kommune behandler dine personopplysninger.

Sikkerhet- og branninstrukser, ordensregler og bruk av rommene

Les gjenomm sikkerhet- og branninstrukser, ordensregler og beskrivelse av
hvordan du bruker det tekniske utstyret i rommene:

Bruk av møterommet Tveita

Bruk av møterommet Ellingsrud

Bruk av møterommet Havnehagen

Bruk av innbyggertorget

Kontakt for utleie

Har du spørsmål?

Ida Melby Lie
Mobil
E-post

Har du spørsmål?

Elisabeth Gulbransen
Mobil
E-post

Kontakt

Besøksadresse:
Trygve Lies plass 6
1051 Oslo

Åpningstider

 • Mandag
 • Tirsdag
 • Onsdag
 • Torsdag
 • Fredag
 • Lørdag
 • Søndag

Bemannet resepsjon: mandag-fredag kl. 10:00-14:00.