Recoverysenteret i Nordre Aker

Kontakt

Kontaktperson

Mai Elin Wehn

Telefon

90 22 73 75

E-post

Besøksadresse

Vinkelveien 7 C, 0870 OSLO

Recoverysenteret i Nordre Aker

Recoverysenteret i Nordre Aker (tidligere Vinkelen aktivitetshus) tilbyr grupper, kurs og aktiviteter som understøtter psykisk helse. Recovery handler om å leve et tilfredsstillende, håpefullt, aktivt og deltakende liv, selv om det er tider med belastninger og livsutfordringer.

Senteret skal også gi mulighet for erfaringsutveksling og øke vår felles kunnskap om psykisk helse og det å leve tilfredsstillende og håpefulle liv. Stedet er åpent for alle bydelens innbyggere og ønsker å legge til rett for gode møter og åpen dialog på tvers av skillelinjer. Hit kan man komme enten man gjør det for sin egen psykiske helses skyld, i kraft av å være pårørende, medborger og medmenneske, eller ansatt kommunalt eller privat og med et ønske om å lære mer om det å arbeide recoverystøttende.

Tilbud

Tilbudene vil strekke seg fra åpne grupper i blant annet mindfulness og yoga - til ulike mestringskurs og workshops om for eksempel egen recoveryprosess - samt videre til mer varige og faste grupper, deriblant selvhjelpsgrupper og psykoterapi.

Les mer om tilbudet i vår brosjyre (PDF)

 

Se vår timeplan for mai og juni her: Timeplan

Les mer om hvert enkelt tilbud i kalenderen under. 

 

Kalender

 1. Dato 27.06.
  Klokkeslett 09:00-10:00
  Recoverysenteret, Peisestua
 2. Dato 28.06.
  Klokkeslett 11:00-12:30
  Recoverysenteret, festsalen
 3. Dato 29.06.
  Klokkeslett 10:00-15:00
  Solvang kolonihager, avd. 3, hytte nr: 392

Se hele kalenderen