Vestjordet barnehage

Litt om barnehagen

Barnehagen vår skal gi barna positive opplevelser ved å være ute i aktivitet. Vi legger til rette for lek og aktiviteter hvor barna får allsidige bevegelseserfaringer, kan undre seg, utforske og lære gjennom mestring. Barnehagen ligger i tilknytning til et stort friareal med unike muligheter til å engasjere og motivere til uteglede.

Barnehagen ligger fem minutter fra Røa sentrum og rett ved Hovseterdalen, med tilgang til et flott friområde. Vi har en ny og spennende utelekeplass samtidig som vi ligger i tilknytning til et stort friareal med unike mulighter til å engasjere og motivere til uteglede.

Hamborg barnehage og Vestjordet barnehager ligger like ved hverandre og er fordelt på to hus med til sammen ni avdelinger. Hamborg har fem avdelinger og har de fleste år hatt treåringer igjen på liten avdeling, mens Vestjordet har fire avdelinger og ofte har ledige plasser på stor avdeling. Barnehagene har ikke felles opptak.

Lykke til med søknaden.

Nøkkelinformasjon

 • Kommunal barnehage
 • Bydel Vestre Aker
 • Ordinær barnehage
 • Avdelingsbarnehage
 • 10 måneder - 6 år
 • Antall barn: 53
 • Inneareal: 4,3 m per barn -

  Godkjent innendørs leke- og oppholdsareal per barn.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2022. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2024.

 • Antall barn per ansatt: 6 -

  Antall barn per årsverk i grunnbemanningen (ansatte som jobber direkte med barna). Utregningen tar hensyn til barnas avtalte oppholdstid i barnehagen, og barn under tre år teller dobbelt. Det gjør at tallet er sammenlignbart for barnehager med ulik alderssammensetning.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2022. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2024.

 • Andel ansatte med barnehagelærerutdanning: 50% -

  Tallet viser andelen ansatte i barnehagen som har barnehagelærerutdanning i prosent av grunnbemanningen og styrer. Andelen beregnes utfra antall ansatte i barnehagen og ikke hvor mange årsverk de utgjør.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2022. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2024.

Slik jobber vi

Barnehagen vår skal gi barna positive opplevelser ved å være ute i aktivitet. Vi legger til rette for lek ogaktiviteter hvor barna får allsidige bevegelseserfaringer, kan undre seg, utforske og lære gjennom mestring. Barnehagen ligger i tilknytning til et stort friareal med unike muligheter til å engasjere og motivere til uteglede.

Vi deler barna i mindre grupper med fokus på økt voksenkontakt, gode relasjoner og det enkelte barn, og bruker prosjektarbeid/temaarbeid som en arbeidsmetode for å sikre barns medvirkning, utvikling og læring i barnehagehverdagen.

Vi jobber mye med CoS - Circle of Security, og bruker trygghetssirkelen i arbeidet med å skape trygghet, vise godhet, regulere barnas følelser og hjelpe til i lek.

Foreldrene mener

Tabellen viser barnehagens gjennomsnitt i den nasjonale foreldreundersøkelsen for barnehager (Utdanningsdirektoratet). Skala 1-5, der 5 er best.

Resultater fra foreldreundersøkelse, per tema og år
Tema20222021
Svarprosent59%79%
Ute- og innemiljø3,43,7
Barnets trivsel4,54,7
Informasjon3,84,0
Barnets utvikling4,44,5
Total tilfredshet4,04,4

Pris

Pris for opphold: 3000,- pr måned

Pris for mat: 200,- pr måned

Regler for redusert pris, søskenrabatt og betaling

Om mattilbudet

Vi har et brødmåltid hver dag, og vi baker sammen med barna. Melk og frukt en gang om dagen. Vi legger vekt på at måltidene skal være hygglige og gi rom for gode samtaler.

Barnehagens ledelse

Barnehagens leder

Julie Kufaas Sivertsen
Telefon

Avdelinger

Blåbær (1-3 år)

Telefon

Tyttebær (1-3 år)

Telefon

Bringebær (3-6 år)

Telefon

Jordbær (3-6 år)

Telefon

Kontakt

Telefon
23 47 62 62
Besøksadresse:
Hovseterveien 50c
0768 OSLO

Åpningstid

 • Mandag
 • Tirsdag
 • Onsdag
 • Torsdag
 • Fredag
 • Lørdag
 • Søndag