Teisentoppen, Frelsesarmeens barnehage i Oslo

Teisentoppen barnehage åpnet i august 2022.

Vi jobber for at barna skal oppleve hverdagsmagi og gode relasjoner gjennom sang, lek og humor. Våre kjennetegn er glede, glød og tid.

Barnehagen har moderne lokaler i og rundt en ærverdig bygning med sjel. Interiørarkitekturen og fargevalgene her skal stimulere til lek og trivsel på alle møteplassene, i gymsalen og i rommene for øvrig. Ulike områder er tilpasset ulike aldersgrupper, så alle kan oppleve å lære noe nytt og mestre på sitt nivå.

Eksperter på barnehagepedagogikk og landskapsarkitektur har utformet uteområdene. Barna får dermed utvikle seg i en trygg og aktiv hverdag med mange avskjermede, naturlige lekesoner – alt tilpasset ulike aldersgrupper.

Vedtekter

Dette er en privat barnehage. Det er barnehagens egne vedtekter som avgjør tildeling av plass i barnehagen. Du må derfor lese vedtektene før du søker om plass.

Vedtekter og årsplan finner du på vår egen private nettside.

Nøkkelinformasjon

 • Privat barnehage
 • Bydel Alna
 • Ordinær barnehage
 • Avdelingsbarnehage
 • 10 måneder - 6 år
 • Antall barn: 180
 • Inneareal: 7 m per barn -

  Godkjent innendørs leke- og oppholdsareal per barn.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2023. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2025.

 • Antall barn per ansatt: 5,5 -

  Antall barn per årsverk i grunnbemanningen (ansatte som jobber direkte med barna). Utregningen tar hensyn til barnas avtalte oppholdstid i barnehagen, og barn under tre år teller dobbelt. Det gjør at tallet er sammenlignbart for barnehager med ulik alderssammensetning.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2023. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2025.

 • Andel ansatte med barnehagelærerutdanning: 25,5% -

  Tallet viser andelen ansatte i barnehagen som har barnehagelærerutdanning i prosent av grunnbemanningen og styrer. Andelen beregnes utfra antall ansatte i barnehagen og ikke hvor mange årsverk de utgjør.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2023. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2025.

Slik jobber vi

Vår visjon er: «Vennskap og mestring i barndommens klatrestativ». Vi hjelper barn inn i lek og legger til rette for vennskap. Hos oss skal barna få støtte til selv å mestre og å utvikle seg i forhold til egne evner.

Teisentoppen har et unikt tilbud ved at vi har ansatt en familiekonsulent. Hennes primære oppgave er å gi støtte og veiledning til foreldrene, både individuelt og i grupper. I forbindelse med hovedopptaket på våren, tilbys hjemmebesøk til alle familier som skal starte i barnehage for første gang.

Vi er stolte av å ha et stort mangfold i personalgruppa, med tanke på kjønn, bakgrunn, etnisitet og alder.

Famly brukes som vår digitale kommunikasjonskanal. Her legges det ut ukentlige planer og rapporter om barnas hverdag i barnehagen.

Foreldrene mener

Tabellen viser barnehagens gjennomsnitt i den nasjonale foreldreundersøkelsen for barnehager (Utdanningsdirektoratet). Skala 1-5, der 5 er best.

Resultater fra foreldreundersøkelse, per tema og år
Tema20232022
Svarprosent79%43%
Ute- og innemiljø4,24,0
Barnets trivsel4,54,4
Informasjon4,14,0
Barnets utvikling4,44,3
Total tilfredshet4,34,0

Pris

Pris for opphold: 3000,- pr måned

Pris for mat: 300,- pr måned

Regler for redusert pris, søskenrabatt og betaling

Om mattilbudet

Barna får servert to måltider hver dag. Tre dager i uken er det varm lunsj med grøt, vegetar eller fiskerett, mens to dager er det brødmåltid.
Hver ettermiddag får barna brød og knekkebrød samt oppskåret frukt og grønnsaker. Til drikke serveres melk eller vann. Ved bursdagsfeiring lager avdelingen smoothie til ære for bursdagsbarnet.

Barnehagens ledelse

Enhetsleder

Anne-Kristin Fossum

Styrer

Elisabet Bratlie
Telefon

Styrerressurs

Linn Pihlstrøm

Kontakt

Telefon
23 03 93 30
Postadresse:
Teisenveien 5A
0664 OSLO
Besøksadresse:
Teisenveien 5A
0664 OSLO

Åpningstid

 • Mandag
 • Tirsdag
 • Onsdag
 • Torsdag
 • Fredag
 • Lørdag
 • Søndag