Læringsverkstedet Langaard barnehage

Litt om barnehagen

Læringsverkstedet Langaard barnehage åpnet dørene i 2007 og ble en del av Læringsverkstedet i 2018. Vi tilbyr et inkluderende og pedagogisk miljø for barn i alderen 1-5 år, fordelt på tre avdelinger. Hjertefabrikken og Fantasifabrikken er våre småbarnsavdelinger for aldersgruppen 1-2 år, mens Eventyrskogen er dedikert til våre storbarn i alderen 3-5 år. I tillegg har vi rullerende friluftsgruppe som en del av tilbudet for storebarna. Vårt personale består av 13 engasjerte ansatte med mye og variert kompetanse. Blant dem er det en styrer, fire pedagoger, to barnehagelærere og seks assistenter.

I tillegg til barnehagen på Bislett, benytter vi også Grønvold husmannsplass på Kjelsås, en idyllisk beliggenhet nær Maridalsvannet. Dette området fungerer som et utfluktsmål for hele barnehagen, og det er her vår friluftsgruppe har sin base. Vi har privilegiet av å være en bybarnehage som kan gi barna muligheten til å utforske naturen og delta i ulike aktiviteter som klatring i trær og annet friluftsliv. Vår dedikerte friluftspedagog har ansvaret for å utforme pedagogiske opplegg for denne gruppen.

Vedtekter

Dette er en privat barnehage. Det er barnehagens egne vedtekter som avgjør tildeling av plass i barnehagen. Du må derfor lese vedtektene før du søker om plass.

Vedtekter og årsplan finner du på vår egen private nettside.

Nøkkelinformasjon

 • Privat barnehage
 • Bydel St. Hanshaugen
 • Ordinær barnehage
 • Avdelingsbarnehage
 • 1 år - 6 år
 • Antall barn: 54
 • Inneareal: 5,1 m per barn -

  Godkjent innendørs leke- og oppholdsareal per barn.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2023. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2025.

 • Antall barn per ansatt: 6 -

  Antall barn per årsverk i grunnbemanningen (ansatte som jobber direkte med barna). Utregningen tar hensyn til barnas avtalte oppholdstid i barnehagen, og barn under tre år teller dobbelt. Det gjør at tallet er sammenlignbart for barnehager med ulik alderssammensetning.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2023. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2025.

 • Andel ansatte med barnehagelærerutdanning: 41,7% -

  Tallet viser andelen ansatte i barnehagen som har barnehagelærerutdanning i prosent av grunnbemanningen og styrer. Andelen beregnes utfra antall ansatte i barnehagen og ikke hvor mange årsverk de utgjør.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2023. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2025.

Slik jobber vi

Vi er stolte av å tilby et stimulerende og inkluderende miljø der barna kan utvikle seg, lære og oppdage gjennom lek og aktiviteter som fremmer deres fysiske, kognitive og sosiale utvikling. Hos Læringsverkstedet Langaard barnehage er vi forpliktet til å skape en trygg og støttende atmosfære for hvert enkelt barn.

Foreldrene mener

Tabellen viser barnehagens gjennomsnitt i den nasjonale foreldreundersøkelsen for barnehager (Utdanningsdirektoratet). Skala 1-5, der 5 er best.

Resultater fra foreldreundersøkelse, per tema og år
Tema20232022
Svarprosent89%67%
Ute- og innemiljø3,83,9
Barnets trivsel4,64,5
Informasjon4,14,2
Barnets utvikling4,44,3
Total tilfredshet4,14,0

Pris

Pris for opphold: 2000,- pr måned

Pris for mat: 600,- pr måned

Regler for redusert pris, søskenrabatt og betaling

Om mattilbudet

Vi legger stor vekt på å tilby barna et mangfoldig kosthold gjennom vårt matprogram "Et Godt Måltid". Dette innebærer daglige måltider som inkluderer frokost, lunsj og fruktmåltider. Vi serverer varm lunsj fire dager i uken, så langt det lar seg gjøre. Kortsiktige endringer kan forekomme, ved for eksempel høyt sykefravær. Vår dedikerte kjøkkenpedagog, lager mat sammen med barna, tre dager i uken. Menyen utarbeides etter norsk sesongkalender for å fremme norske råvarer. Vi ønsker å utforske norsk matkultur samtidig som vi verdsetter og nyter mat fra andre land, spesielt mat som har tilknytning til barnas egne kulturer.

Barnehagens ledelse

Barnehagens leder

Jorunn Sveløkken
Telefon

Kontakt

Telefon
37 07 16 85
E-post
langaard@laringsverkstedet.no
Besøksadresse:
Lille Bislett 28
0170 OSLO

Åpningstid

 • Mandag
 • Tirsdag
 • Onsdag
 • Torsdag
 • Fredag
 • Lørdag
 • Søndag