Lunden barnehage

Litt om barnehagen

Barnehagen holder til i Lunden Hageby og har kort vei til gode friluftsområder som vi bruker aktivt. Barnehagen ble bygget ny, og åpnet for barna for første gang 11. september 2006. Barnehagen har lyse og luftige lokaler og består av en småbarnsavdeling og en storbarnsavdeling.

Vedtekter

Dette er en privat barnehage. Det er barnehagens egne vedtekter som avgjør tildeling av plass i barnehagen. Du må derfor lese vedtektene før du søker om plass.

Vedtekter og årsplan finner du på vår egen private nettside.

Nøkkelinformasjon

 • Privat barnehage
 • Bydel Bjerke
 • Ordinær barnehage
 • Avdelingsbarnehage
 • 6 måneder - 6 år
 • Antall barn: 39
 • Inneareal: 4,6 m per barn -

  Godkjent innendørs leke- og oppholdsareal per barn.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2021. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2023.

 • Antall barn per ansatt: 6 -

  Antall barn per årsverk i grunnbemanningen (ansatte som jobber direkte med barna). Utregningen tar hensyn til barnas avtalte oppholdstid i barnehagen, og barn under tre år teller dobbelt. Det gjør at tallet er sammenlignbart for barnehager med ulik alderssammensetning.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2021. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2023.

 • Andel ansatte med barnehagelærerutdanning: 37,8% -

  Tallet viser andelen ansatte i barnehagen som har barnehagelærerutdanning i prosent av grunnbemanningen og styrer. Andelen beregnes utfra antall ansatte i barnehagen og ikke hvor mange årsverk de utgjør.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2021. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2023.

Slik jobber vi

Vår barnehage er preget av nærhet og tett oppfølging av hvert barn og barnegruppen i sin helhet slik at alle barna skal få utvikle den beste versjonen av seg selv. Rammene i barnehagen tilrettelegges og tilpasses etter barnegruppen. Barn lever her nå, så vi jobber for at barna får en aktiv rolle i sin egen hverdag og medvirker i det pedagogiske innholdet ved å skape felles oppmerksomhet på deres interesser og spontane engasjement. Vår pedagogikk legger til grunn at barnehagen skal styrke barnas selvfølelse og trygghet på seg selv. Gjennom trygge og omsorgsfulle relasjoner får de verktøy til å takle og håndtere de utfordringer de kan møte gjennom livets løp.

Vårt satsningsområde er natur og uteliv som skaper en allsidig og variert barnehagehverdag. Naturen utfordrer barna på det kognitive, sosiale og motoriske, samtidig som det gir mestringsfølelse. Naturen er også et område hvor barna utvikler sin selvstendighet gjennom naturlig tilpassede utfordringer, ansvar for å ivareta, og stimulere deres nysgjerrighet og vitebegjær.  I årsplanen kan du lese mer om våre mål, satsningsområder og om hvordan vi jobber for å fremme barns utvikling og trivsel.

– Hos oss er det stort å være liten!

Foreldrene mener

Tabellen viser barnehagens gjennomsnitt i den nasjonale foreldreundersøkelsen for barnehager (Utdanningsdirektoratet). Skala 1-5, der 5 er best.

Resultater fra foreldreundersøkelse, per tema og år
Tema20212020
Svarprosent87%97%
Ute- og innemiljø4,34,4
Barnets trivsel4,84,9
Informasjon4,74,4
Barnets utvikling4,74,7
Total tilfredshet4,74,7

Pris

Pris for opphold: 3050,- pr måned

Pris for mat: 450,- pr måned

Regler for redusert pris, søskenrabatt og betaling

Om mattilbudet

Vi har et stort fokus på et sunt kosthold, og serverer varmmat hver dag. Tre dager i uken får vi maten servert av et cateringbyrå, og to dager lager vi maten selv. Maten varier mellom kjøtt, fisk og vegetar med tilbehør.

Barnehagens ledelse

Barnehagestyrer
Marie Fredskov
Telefon

Avdelinger

Bjørnehiet

Telefon

Maurtua

Telefon

Kontakt

Telefon
Besøksadresse:
Lunden 22
0598 OSLO

Åpningstid

 • Mandag
 • Tirsdag
 • Onsdag
 • Torsdag
 • Fredag
 • Lørdag
 • Søndag