Lunden barnehage

Litt om barnehagen

Barnehagen holder til i Lunden Hageby og har kort vei til gode friluftsområder som vi bruker aktivt. Barnehagen ble bygget ny, og åpnet for barna for første gang 11. september 2006. Barnehagen har lyse og luftige lokaler og består av en småbarnsavdeling og en storbarnsavdeling.

Vedtekter

Dette er en privat barnehage. Det er barnehagens egne vedtekter som avgjør tildeling av plass i barnehagen. Du må derfor lese vedtektene før du søker om plass.

Vedtekter og årsplan finner du på vår egen private nettside.

Nøkkelinformasjon

 • Privat barnehage
 • Bydel Bjerke
 • Ordinær barnehage
 • Avdelingsbarnehage
 • 6 måneder - 6 år
 • Antall barn: 39
 • Inneareal: 4,6 m per barn -

  Godkjent innendørs leke- og oppholdsareal per barn.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2023. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2025.

 • Antall barn per ansatt: 6 -

  Antall barn per årsverk i grunnbemanningen (ansatte som jobber direkte med barna). Utregningen tar hensyn til barnas avtalte oppholdstid i barnehagen, og barn under tre år teller dobbelt. Det gjør at tallet er sammenlignbart for barnehager med ulik alderssammensetning.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2023. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2025.

 • Andel ansatte med barnehagelærerutdanning: 37,8% -

  Tallet viser andelen ansatte i barnehagen som har barnehagelærerutdanning i prosent av grunnbemanningen og styrer. Andelen beregnes utfra antall ansatte i barnehagen og ikke hvor mange årsverk de utgjør.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2023. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2025.

Slik jobber vi

I vår nære og lille barnehage er hverdagen preget av gode relasjoner med mye humor og samarbeid på tvers av hele huset. Rammene i barnehagen settes og tilpasses etter barnegruppen, og vi deler daglig opp i mindre grupper med tett voksenkontakt og tilpasset pedagogisk innhold. Vi har tett oppfølging av hvert enkelt barn og barnegruppen i sin helhet, og jobber for at alle barna skal utvikle seg til den beste versjonen av seg selv i et inkluderende miljø. Barnehagens innhold tilrettelegges og bygges på, å gi barna gode vilkår for en stødig psykisk og fysisk helse i dag og videre i livet. Vårt satsningsområde natur og bevegelsesglede mener vi, er et godt utgangspunkt for nettopp dette.

Naturen er en arena som innbyr til fantasi, inkludering, stimulering, utfordring og mestringsfølelse samtidig som det er et påvist fysisk og psykisk sunt miljø å ferdes mye i. Å kjenne på bevegelsesglede og være godt vant til å bruke kroppen aktivt daglig, bidrar til å gi barna gode vilkår for et sunt og aktivt liv, og styrker ens fysiske og psykiske helse. Naturen er i bevegelses-sammenheng, også̊ et område hvor barna utvikler seg gjennom naturlig tilpassede utfordringer, bli kjent med seg selv å stimulere deres nysgjerrighet og vitebegjær.

Barn lever her og nå, så vi jobber for at barna skal ha en aktiv rolle i egen hverdag og medvirke i det pedagogiske innholdet ved å skape felles oppmerksomhet på deres interesser og spontane engasjement. Vi er sammen om de små øyeblikkene.

Vår pedagogikk legger til grunn at de ansatte skal være sensitive voksne som skal styrke barnas selvfølelse og trygghet i seg selv. Gjennom trygge og omsorgsfulle relasjoner får de verktøy til å takle og håndtere de utfordringer de kan møte gjennom livets løp.

 • Hos oss er det stort å være liten!

Foreldrene mener

Tabellen viser barnehagens gjennomsnitt i den nasjonale foreldreundersøkelsen for barnehager (Utdanningsdirektoratet). Skala 1-5, der 5 er best.

Resultater fra foreldreundersøkelse, per tema og år
Tema20232022
Svarprosent94%97%
Ute- og innemiljø4,34,4
Barnets trivsel4,64,9
Informasjon4,54,8
Barnets utvikling4,74,9
Total tilfredshet4,64,8

Pris

Pris for opphold: 3000,- pr måned

Pris for mat: 450,- pr måned

Regler for redusert pris, søskenrabatt og betaling

Om mattilbudet

Vi jobber for å gi barna gode opplevelser og verdier knyttet til kosthold og sunne holdninger. I barnehagen har vi full kost med felles frokost, varm lunsj tre ganger i uken med variasjon av fisk, kjøtt og vegetar som proteinkilde, og bruk av tallerkenmodellen.
Til ettermiddagsmat smører vi brødskiver med variert pålegg, frukt og grønt.

Barnehagens ledelse

Barnehagestyrer
Marie Fredskov
Telefon

Avdelinger

Bjørnehiet

Telefon

Maurtua

Telefon

Kontakt

Telefon
98 64 33 73
E-post
marie@barnehagenett.no
Besøksadresse:
Lunden 22
0598 OSLO

Åpningstid

 • Mandag
 • Tirsdag
 • Onsdag
 • Torsdag
 • Fredag
 • Lørdag
 • Søndag