Tilskudd til frilufts- og naturvernorganisasjoner

Nettstedet vil være utilgjengelig i ca 30 minutter fredag 23. februar i perioden mellom klokken 20:00 og 24:00 på grunn av planlagt vedlikehold. Vi beklager om dette er en ulempe for deg.

This site will be unavailable for about 30 minutes between the hours of 20:00 and 24:00 Friday 23 February due to scheduled maintenance. We hope this is not inconvenient for you.

Frist for å søke

Søkandsfristen er 1. februar 2018.

Kort om tilskuddet

Denne ordningen retter seg kun mot frilufts- og naturvernorganisasjoner. Formålet er å støtte organisasjoner som bidrar til å fremme kvalitet og mangfold i Oslos tilbud innen friluftsliv og som støtter opp under arbeid for å ivareta naturen.

Kriterier for å søke

Tilskudd som gis skal underbygge tiltak som primært er rettet mot Oslos innbyggere. Tiltakene skal gjennomføres i tråd med de beskrivelser som er oppgitt i søknaden. Det skal fremkomme tydelig i annonsering eller ved annen kunngjøringsform at tiltak eller drift er støttet av Oslo kommune.

Tilskudd til drift gis ikke til organisasjoner som faller inn under andre tilskuddsordninger i Oslo kommune. Tilskudd til tiltak kan innvilges på tross av at det faller inn under andre tilskuddsordninger, såfremt formålet med tiltaket er i tråd med § 1 i forskriften. Det kan ikke tildeles tilskudd i strid med EØS-avtalens forbud mot ulovlig offentlig støtte.

Forskrift

Forskrift om tilskudd til idretts-, frilufts- og naturvernorganisasjoner.

Krav til rapportering

Rapport og regnskap for bruken av tildelte midler sendes innen 1. april 2019.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om tilskuddet kan du sende en e-post til postmottak@bym.oslo.kommune.no.

Slik søker du tilskudd til frilufts- og naturvernorganisasjoner

• 1Skriv søknad og signer

Steg 1: Søknaden skal være signert og må inneholde opplysninger om hvem som er ansvarlig for planlegging, økonomi og gjennomføring av tiltaket

Steg 2: Søknaden må inneholde en prosjektbeskrivelse med bakgrunnen for, og formålet med, gjennomføring av tiltaket, samt en fremdriftsplan med beregnet start- og avslutningstidspunkt

Steg 3: Søknaden må inneholde budsjett og finansieringsplan

Steg 4: Kontonummer for innbetaling av tilskudd må opplyses i søknaden

• 2Send inn søknaden

Søknaden sendes til postmottak@bym.oslo.kommune.no eller per post til Bymiljøetaten, juridisk avdeling, Postboks 636 Løren, 0507 Oslo.

• 1Bymiljøetaten utarbeider en innstilling på fordeling av årets midler.
  • 2Endelig vedtak fattes av byrådet eller byråd for miljø og samferdsel
  • 3Vedtaksbrev sendes ut av Bymiljøetaten så snart endelig vedtak er klart

Klage

Får du avslag på søknaden kan du klage. Klagen må sendes inn senest tre uker etter at klager har mottatt brev fra oss.