Traineeordningen for mennesker med funksjonsnedsettelser

Prosjektleder Siri Koch Larsen, Rådhuset,

Uke 42

Uke 43

Uke 44

Kontakt prosjektleder for avtale om møte.

Om Traineeordningen for mennesker med funksjonsnedsettelser

Vi ønsker å bidra til at flere mennesker med funksjonsnedsettelser får mulighet til å komme i jobb. Prosjektet Traineeordningen for mennesker med funksjonsnedsettelser legger til rette for at Oslo kommunes virksomheter utlyser stillinger forbeholdt personer med funksjonsnedsettelser.

Hva innebærer traineeordningen?

Som trainee får du, i tillegg til ordinær oppfølging, tilbud om oppfølging av mentor og samlinger for traineer i ett og et halvt år. Samlingene er månedlige og inneholder temaer som etikk, arbeidslivsrelaterte spørsmål og informasjon om Oslo kommune.

Hvem kan søke?

Personer med langvarige funksjonsnedsettelser av fysisk eller psykisk karakter, som trenger arbeidserfaring for videre deltakelse i arbeidslivet.

Slik søker du

Ordinære stillinger lyses ut med vanlige kvalifikasjonskrav i tillegg til krav om nedsatt funksjonsevne. Det varierer mellom faste stillinger, midlertidige stillinger og vikariater.

Når det er ledige jobber i ordningen, legges de ut under ledige stillinger. Bruk søkeordet "Trainee" for å finne aktuelle stillinger.

Se film om Traineeordningen for mennesker med funksjonsnedsettelser

Flere fakta om Traineeordningen for mennesker med funksjonsnedsettelser