Sambrukslokalet H2

Sambrukslokalet H2 er et samarbeid mellom Områdeløft Trosterud og Haugerud og Enhet for kultur, møteplasser og frivillighet i Bydel Alna.

Om Sambrukslokalet H2

H2 skal være en trygg og inkluderende møteplass. Her skal alle behandles med respekt uansett hudfarge, legning, religion eller kulturell bakgrunn. På huset jobber ansatte fra fire tjenestesteder som har kontorplass og/eller driver et fast aktivitetstilbud på dag og kveldstid.

Hvem finner du her?

Hvem kan låne lokalet?

H2 har et flerbruksrom som er til gratis utlån for organisasjoner og grupper som har tilknytting til Trosterud og Haugerud. Lokalet er alkohol- og rusfritt.

På dagtid bruker ansatte fra frivilligsentralen, områdeløftet og møteplassen kontoret som ligger innenfor flerbruksrommet som en arbeidsplass. De bruker da også kjøkkenet og toalettet.

  • Vi vil prioritere å låne ut til lag, organisasjoner og grupper fra nærmiljøet som åpner opp for at alle i området kan delta.
  • Lokalet lånes ikke ut til private arrangementer eller religiøs forkynning.

Pris

Flerbruksrommet kan leies gratis for organisasjoner og grupper som har tilknytting til Trosterud og Haugerud.

Kapasitet

Møtelokalet har plass til 40 personer.

Hvordan låne lokalet?

Du kan sende en bookingforespørsel for å låne flebruksrommet vårt. Du vil motta svar på bookingforespørselen innen fire virkedager. Vi behandler forespørsler mandag til fredag.

Hvis du er interessert i fast bruk av lokalet, må dette avtales på forhånd før booking kan gjennomføres. For å avtale fast bruk, vennligst send en e-post til idil.mohamed@bal.oslo.kommune.no

Merk at før du kan låne lokalet for første gang, må du gjennomføre obligatorisk brann- og nøkkelopplæring. Denne opplæringen tilbys som drop-in på følgende tidspunkter i lokalet:

Torsdager: kl. 15.00-17.00
Fredager: kl. 10.00-14.00

Du kan reservere lokalet på bookingløsningen til Oslo kommune.

Reserver Sambrukslokalet H2

Hvordan behandler vi dine opplysninger?

Innlogging skjer via ID Porten. Vi tar kun vare på navnet ditt og dine kontaktopplysninger. Administrasjonen ved lokalet vil behandle dine opplysninger i forbindelse med tildeling av ønsket tid.Les mer om hvordan Oslo kommune behandler dine personopplysninger

Rutiner og branninstruks

Bruk av lokalet, lånetakers plikter, rutiner og branninstruks (PDF)

Kontakt

Vi holder til i 2. etasje.

Kontaktperson
Idil Mohamed
Telefon
90 89 22 44
E-post
idil.mohamed@bal.oslo.kommune.no
Besøksadresse:
Haugerud senter 1-5
0673 OSLO