Sambrukslokalet H2

Sambrukslokalet H2 er en trygg og inkluderende møteplass, hvor alle behandles med respekt uansett hudfarge, legning, religion eller kulturell bakgrunn. H2 har et flerbruksrom som kan låne gratis.

På huset jobber det ansatte fra fire tjenestesteder som har kontorplass der, eller driver et fast aktivitetstilbud på dag og kveldstid.

Sambrukslokalet H2 er et samarbeid mellom "områdeløft Trosterud og Haugerud" og "enhet for kultur, møteplasser og frivillighet" i Bydel Alna.

Hvem finner du her?

Hvem kan låne lokalet?

H2 har et flerbruksrom med plass til 40 personer. Flerbruksrommet kan leies gratis for organisasjoner og grupper som har tilknytting til Trosterud og Haugerud. Vi prioriterer å låne ut til lag, organisasjoner og grupper fra nærmiljøet som åpner opp for at alle i området kan delta.

Vi låner ikke ut til private arrangementer eller religiøs forkynning. Lokalet er alkohol- og rusfritt.

På dagtid bruker ansatte fra frivilligsentralen, områdeløftet og møteplassen kontoret som ligger innenfor flerbruksrommet som en arbeidsplass. De bruker da også kjøkkenet og toalettet.

Hvordan låne flerbruksrommet?

Du kan se hvilke tidspunkt du kan låne rommet i vårt bookingsystem. Når du finner ønsket tidspunkt, sender du en søknad om å booke lokalet. Du får svar i løpet av 4 arbeidsdager. Vi behandler forespørsler mandag til fredag.

Hvis du er interessert i fast bruk av lokalet, må dette avtales på forhånd før booking kan gjennomføres. For å avtale fast bruk, send en e-post til idil.mohamed@bal.oslo.kommune.no

Merk at før du kan låne lokalet for første gang, må du gjennomføre obligatorisk brann- og nøkkelopplæring. Denne opplæringen tilbys etter avtale på følgende tidspunkter:

  • Mandager: fra kl. 15:00 til 17:00.

Finn ledige tidspunkt og send søknad

Slik behandler vi opplysningene dine

Innlogging til vår bookingløsning skjer via ID-porten. Vi tar kun vare på navnet ditt og hvordan vi kan kontakte deg. Administrasjonen ved lokalet bruker opplysningene du har gitt når de tildeler ønsket tid. Les mer om hvordan Oslo kommune behandler dine personopplysninger

Rutiner og branninstruks

Bruk av lokalet, lånetakers plikter, rutiner og branninstruks (PDF)

Kontakt

Vi holder til i 2. etasje.

Kontaktperson
Aljirami Mamuti
Telefon
98 90 18 78
E-post
aljirami.mamuti@bal.oslo.kommune.no
Besøksadresse:
Haugerud senter 1-5
0673 OSLO