Musikkteater, fordypning

For elever som har erfaring fra teater, sang og dans, og som ønsker å fordype seg i musikkteater, både som solister og med andre i et ensemble.

Søk om plass

Om undervisningen

Oslo kulturskole har grupper i Musikal, Musikkteater og Musikkteater fordypning. Fordypningstilbudet er ment for de som har motivasjon, erfaring og ferdigheter og dette blir kartlagt ved prøveundervisning.
Nye elever vil bli invitert til prøveundervisning, mer informasjon om dette blir tilsendt ved søknad om elevplass.

På fordypning i musikkteater får elevene muligheten til å videreutvikle seg inne sang, dans og skuespill. Undervisningen er inndelt i bolker gjennom året og i hver bolk får elevene muligheten til å jobbe i dybden på ulike stilarter gjennom innstudering av sanger, koreografier og scener. Gjennom året vil elevene få kjennskap til sider av teaterfaget, som lys, lyd, sminke og kostyme.

Elevene vil jobbe med materiale fra kjente musikaler og nyere musikkteater, samt få være med å skape sitt eget uttrykk gjennom kreative prosesser. Det legges stor vekt på elevenes personlige utvikling gjennom arbeid med stemme, bevegelse og spill. Undervisningen foregår i aldersinndelte grupper i tillegg til noe individuell undervisning.

Kursdetaljer

Alder

Elever fra 7. trinn til 3. klasse på videregående skole.

Pris

2.258,– pr. semester

Varighet

Helårsplass. Én økt i uka. Undervisningsåret går over 30 uker og følger grunnskolens ferie- og fridager.

Pedagoger

Undervisningssteder

  • Manglerud kulturstasjon