Sigurd Njøs Kurdøl

Spesialkonsulent, idrettsforvalter

Sigurd Njøs Kurdøl. Foto: Ingunn Dahle
Jobben min er variert med mange spennende oppgaver. Foto: Ingunn Dahle

Arbeidsoppgavene som idrettsforvalter spenner fra å administrere idrettsanlegg og betale regninger, til å motta henvendelser fra idrettslag og ivareta deres interesser.

Det å komme på jobb og se de samme ansiktene hver dag, men fortsatt bli i godt humør av å se dem er ganske ålreit.

Det er spesielt to ting som motiverer meg i jobben. Den første er at jeg jobber for å skape idrettsaktivitet i Oslo kommune for barn og unge. Jeg vet at jobben min bidrar til å skape den aktiviteten, som har vært veldig viktig for min oppvekst da jeg var ung. Også har jeg veldig gode kollegaer.

Bymiljøetaten er en veldig god og trygg arbeidsgiver. De kommer med nye, fine løsninger på en del utfordringer og problematikk som har kommet opp de siste årene, spesielt med tanke på miljøet. Det er en moderne, trygg og løsningsorientert organisasjon.

Jobben min er variert med mange spennende oppgaver. Du kan sitte på kontoret til lunsj, så drar du ut på et idrettsanlegg, etterfulgt av et møte om et nytt idrettsanlegg. Det setter i hvert fall jeg veldig stor pris på. Det hadde vært kjedelig å sitte på et kontor dag ut og dag inn med de samme arbeidsoppgavene.