Dröfn Grimsdottir

Kommunikasjonsrådgiver i Velferdsetaten

Dröfn Grimsdottir. Foto: Sverre Øvrelid Steen.
Jobben min består mye av å skape, jeg tar mye bilder og lager film, og det er sånn jeg liker å jobbe. Foto: Sverre Øvrelid Steen

Jeg synes det er kjempegøy å jobbe med kommunikasjon i Oslo kommune! Kommunen har et stort kommunikasjonsmiljø på tvers av alle virksomheter, med omtrent 130 kommunikasjonsarbeidere. Det betyr at vi har mange å spille på.

Da jeg startet her ble jeg positivt overrasket over hvor fleksibel og åpen Oslo kommune er som arbeidsgiver.

Kommunen gir sine ansatte mange muligheter og er åpne for å gjøre ting på nye måter. Jeg er veldig glad for at jeg fikk denne jobben og ser frem til mange år med spennende arbeidsoppgaver.

Velferdsetaten skaper trygghet for Osloborgerne, forebygger sosiale forskjeller og gir et verdig liv til dem som trenger det mest.

Jeg opplever det som veldig meningsfylt å være en del av en etat som jobber for å skape en bedre hverdag for de som av ulike grunner faller utenfor.

Som kommunikasjonsrådgiver har jeg god kunnskap om kommunikasjon som fag og verktøyene man benytter. I mitt yrke kan man hoppe fra anleggsbransjen over til velferdstjenester, og ta med seg verktøyene i bagasjen. Du må ha evne til å sette deg raskt inn i nye fagområder og problemstillinger. Dette gjør jobben som kommunikasjonsrådgiver både variert og spennende.