Senter for fagutvikling og forskning

Oslo kommune Helseetaten, Postboks 4716, 0506 OSLO

Trondheimsveien 235, bygg 8 og 21, 0586 OSLO

Senter for fagutvikling og forskning

Senter for fagutvikling og forskning / Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester er en arena for fagutvikling, forskning og innovasjon. Senteret er pådriver for å sikre kunnskap, kvalitet og forskning i helse- og omsorgstjenestene – til beste for kommunens innbyggere. Vi leverer praksisnære kompetansetilbud til helsepersonell i bydeler, helsehus og langtidshjem i Oslo. Vi tilhører Folkehelse- og omsorgsavdelingen i Helseetaten.

Senteret inngår videre i en nasjonal satsning i regi av Helsedirektoratet med utviklingssentre for sykehjem og hjemmetjenester (USHT) i hvert fylke. Satsningen er tilskuddsfinansiert av Helsedirektoratet.

Almas hus - velferdsteknologisk senter

For deg som har en demenssykdom

Miljøbehandling

Demensvennlige omgivelser