Andreinntaket til videregående skoler i Oslo er klart

Alle søkere med lovfestet opplæringsrett for ungdom har fått tilbud om skoleplass etter andreinntaket til videregående skoler i Oslo, skoleåret 2021-2022.

Se resultatet på vigo.no

Resultatet av andre inntaksrunde ble lagt ut på vigo.no fredag 6. august. 

Søkerne kan logge seg inn med MinID og se resultatet. Søkere som har oppgitt gyldig mobilnummer eller e-postadresse i søknaden og som har fått et nytt tilbud i andreinntaket, fikk 6. august en påminnelse på SMS eller e-post om å logge seg inn for å se resultatet.

Eventuelle ledige plasser vil de to første ukene etter skolestart bli tilbudt søkere som står på venteliste. 

vilbli.no finner du viktig informasjon om inntaket. Du må velge Oslo som fylke.
Les mer om:
•    frammøte første skoledag 
•    plass på en skole du ikke har søkt  
•    plass på et programområde du ikke har søkt  

Andre inntaksrunde

Etter andre inntaksrunde til de videregående skolene i Oslo er 18 379 søkere tildelt plass. Også i år har alle ungdommer med opplæringsrett fått et tilbud om skoleplass før skolestart. 

Det er tatt inn 693 søkere til påbygging til generell studiekompetanse, herunder alle søkere med lovfestet rett til påbygging. 

Svar etter første inntaksrunde

Etter første inntaksrunde svarte søkerne på tilbud om skoleplass på nettsiden vigo.no. Svarprosenten er meget god. Av 18 510 inntatte søkere i første inntaksrunde, svarte hele 99,1 % på tilbudet om plass, mot 99,0 % i fjor. 

Kontakt for mediene:

Uke 31-34: Margaret Westgaard, avdelingsdirektør, Utdanningsetaten
 

Inntakspoeng

Finn tabelloversikt for gjennomsnittlig inntakspoengsum ved andre inntak til videregåendeskoler i Oslo skoleåret 2021-2022.