Fag- og svennebrevutdeling

Utdanningsetaten og Oslo Håndverks- og Industriforening arrangerer fag- og svennebrevutdeling i Oslo rådhus to ganger i året, i mai og november. Utdelingen er en høytidelig seremoni som markerer at kandidatene har fullført og bestått opplæringen.

Fag-/svennebrevutdelingen i mai 2024

Utdelingen holdes i den store rådhussalen i Oslo rådhus, hvor Nobels fredspris deles ut hvert år. Dette er en høytidelig seremoni, og det er viktig å møte pent kledd.

Påmelding

Aktuelle kandidater som skal motta sitt fag-/svennebrev har fått eget brev med påmelding. Brevet vil bli sendt til kandidatens digipost på mandag 08.04.2024

  • Mandag 27. mai 2024 - kl. 18:30–20:00 (gjelder for elektrofag og helse- og oppvekstfag)
  • Tirsdag 28. mai 2024 - kl. 18:30–20:00 (gjelder for øvrige fag)

Invitasjon og adgangskort

En invitasjon med adgangskort vil bli sendt på torsdag 16.05.2024 som e-post til kandidater som er påmeldt på utdelingen. Denne invitasjonen må du vise ved inngangen. Det er garderobeplikt.

Dørene åpner kl. 17.30 og lukkes presis kl. 18.30. Alle må gjennom en sikkerhetkontroll, så vi ber dere unngå å ta med store vesker og bagger for å unngå forsinkelser. Det er dessverre ikke tillatt å ha med bunadskniv inn i rådhuset.

Har du ikke anledning til å delta?

Vær oppmerksom på at du mister muligheten til å delta på utdelingen i Oslo rådhus dersom du bestiller fag-/svennebrevet ditt hjem.

Bestill fag- eller svennebrev