Lillomarka arena

Lillomarka arena er et helårs idretts- og aktivitetsanlegg hovedsakelig beregnet for breddeidretten.

Lillomarka arena dekker et område på nærmere 86 dekar og består av løyper, standplass, kunstgressbane, bygninger og tekniske anlegg.

Fasiliteter

Langrenn og skiskyting

Anlegget er tilrettelagt for langrenn og skiskyting med snøproduksjonsanlegg for vinterbruk og rulleskiløyper på sommerstid. Skiløypa er lagt i en runde som er circa tre kilometer lang, med flere snarveier som gir mulighet for variasjon. Standplassen for skiskyting, med tilhørende strafferunde, er også tilrettelagt for helårsbruk.

Orientering og hundesport

Arenaen inneholder videre fasiliteter for orientering og hundesport. Kunstgressbanen er på 2.400 kvadratmeter og spesialtilpasset agilitytrening for hunder.

Paraidrett

Anlegget er spesielt tilrettelagt for paraidretter. Blant annet er løypenettet utformet slik at en av løypesløyfene er helt flat; de andre har varierende hellingsgrad – dermed kan utøverne velge de sløyfene som passer for den enkelte. For sommerbruk er rulleskiløypa tilpasset rullestolbrukere.

Varmestue og tekniske rom

Varmestua inneholder kafé/møterom, eget oppholdsrom for hundeklubben, et enkelt kjøkken, kiosk, toaletter og garderober med to dusjer i hver. Garderobene gjør det mulig å avholde treningssamlinger i anlegget. Bygget har også et sekretariatsrom for speaker og tidtaking, og et 200 kvadratmeter stort lager.

Pumpehus, tekniske rom og garasje for prepareringsmaskinen er lagt inn i skibroen som også danner inngangsportalen til arenaen.

Kontakt

Telefon
2180 2180
Besøksadresse:
Hukenveien 29
0963 Oslo