Lån Vestre Aker Frisklivsentralen

Innbyggere i Bydel Vestre Aker kan låne flerbrukslokalet i Hovseterveien 88, også kjent som Øvre Torg. Du kan låne lokalet til mindre arrangementer som barnebursdager og tilsvarende.

Øvre Torg har kapasitet til 30 personer og er gratis å låne.

På hverdager kan du låne lokalet fra kl. 16:00. I helger er lokalet tilgjengelig fra kl. 10:00 til kl. 20:00. På hverdager må lokalet være ryddet, vasket og forlatt senest kl 21:30 dagen du låner det.

Fasiliteter

Øvre Torg har et oppholdsrom og et lite kjøkken med oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap med fryser, komfyr, kopper og tallerkener.

Kriterier for bruk av lokalet

Det er ikke lov med kommersiell virksomhet i lokalet. Antall deltagere må ikke overskride 30 personer, og all bruk av rusmidler er forbudt. Det er heller ikke lov å røyke inne.

Ved mislighold av reglement kan man miste muligheten til å låne ved en senere anledning.

Praktisk informasjon og regler

Når du låner lokalet må du gjøre deg kjent med brannforskriftene. Du forplikter deg også til å holde ro og orden i lokalene, i tillegg til å rydde og vaske etter bruk. Søppel kastes i vanlige søppelcontainere utenfor.

Slik låner du lokalet

Du kan se hvilke tidspunkt du kan låne i vårt bookingsystem. Når du finner ønsket tidspunkt, sender du en forespørsel om å booke lokalet. Du får svar i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Du avtaler med oss når du kan hente nøkkelen. Den hentes i Sørgedalsveien 150, og leveres tilbake samme sted første virkedag etter at låneperioden er slutt.

Send forespørsel om lån

Kontakt

E-post
eiendom@bva.oslo.kommune.no
Besøksadresse:
Hovseterveien 88
0768 OSLO