Fossum aktivitetshus

Fossum aktivitetshus brukes av bydelen på dagtid, men er åpent for utlån til frivillige foreninger på ettermiddagen og helgene.

På dagtid har bydelens tjenester ulike kurs og aktiviteter på huset, men bydelen ønsker å låne ut lokalene til frivillige foreninger på ettermiddagen og i helgene.

Leiemuligheter

Fossum aktivitetshus har tre klasserom og en stue til utlån. Du kan låne lokalene mandag til fredag, fra kl. 17:00 til 22:00, og lørdag til søndag, fra kl. 09:00 til 22:00.

Lokalene i aktivitetshuset er alkohol- og rusfrie.

Hvem kan låne lokalet?

Vi låner ut lokalene gratis til frivillige organisasjoner med gyldig organisasjonsnummer, lokale grupper i bydelen, enkelte arrangementer som kvinnesamlinger, seniormøter og studiegrupper.

Slik låner du lokaler

Du kan se hvilke tidspunkt du kan låne lokalet i vårt bookingsystem. Når du finner ønsket tidspunkt, sender du en søknad om å booke lokalet. Du får svar i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Finn ledige tidspunkt og send søknad

Slik behandler vi opplysningene dine

Innlogging til vår bookingløsning skjer via ID-porten. Vi tar kun vare på navnet ditt og hvordan vi kan kontakte deg. Administrasjonen ved lokalet vil behandle dine opplysninger i forbindelse med tildeling av ønsket tid.  Les mer om hvordan Oslo kommune behandler dine personopplysninger.

Kontakt

Besøksadresse:
Tante Ulrikkes vei 1 B
0984 Oslo