Obo

Lær å spille obo på Oslo kulturskole!

Søk om plass

Om undervisningen

Oboen er et av de eldre medlemmene av treblåserfamilien, og er en viktig del av korps og symfoniorkestre. Det er alltid behov for gode oboister, så samspillmulighetene er mange for elever som velger obo som sitt instrument.

I kulturskolens oboundervisning spiller vi etter både noter og gehør, og lærer om lytting, blåseteknikk, grep, intonasjon, klang og rytme. Vi jobber med et allsidig repertoar som strekker seg over ulike stilepoker, fra barokken og frem til i dag. Elevene får delta i samspill og opptre på konserter i løpet av skoleåret.

Undervisningen foregår hovedsakelig i små grupper, satt sammen etter alder og nivå. Alle elever får individuell oppfølging.

Korps

I tillegg til kulturskolens ordinære undervisning, samarbeider vi med en rekke korps for barn og unge som også tilbyr instrumentalopplæring. Dersom dette er av interesse ber vi deg ta kontakt med det aktuelle korpset.

Kursdetaljer

Alder

Fra 7 år

Pris

2.750,– pr. semester (inkludert forbruk av rør)

Varighet

Helårsplass. Én undervisningstime med 30 minutters varighet pr. uke. Undervisningsåret går over 35 uker og følger grunnskolens ferie- og fridager

Pedagoger

Undervisningssteder

Det er ikke oppgitt et undervisningssted for dette kurset. Kontakt Kulturskolen for mer informasjon.