Obo

Lær å spille obo på Oslo kulturskole!

Søk om plass

Om undervisningen

Obo er et treblåsinstrument, og er en viktig del av korps og symfoniorkestre. Det er alltid behov for gode oboister, så samspillmulighetene er mange for elever som velger obo som sitt instrument.

I kulturskolens oboundervisning spiller vi etter både noter og på gehør, og lærer om lytting, blåseteknikk, grep, intonasjon, klang og rytme. Vi jobber med et allsidig repertoar. Elevene får delta i samspill og opptre på konserter i løpet av skoleåret.

Undervisningen foregår hovedsakelig i små grupper, satt sammen etter alder og nivå.

Obo er et av de eldre medlemmene av treblåserfamilien, og er en viktig del av korps og symfoniorkestre. Det er alltid behov for gode oboister, så samspillmulighetene er mange for elever som velger obo som sitt instrument.

I kulturskolens oboundervisning spiller vi etter både noter og gehør, og lærer om lytting, blåseteknikk, grep, intonasjon, klang og rytme. Vi jobber med et allsidig repertoar som strekker seg over ulike stilepoker, fra barokken og frem til i dag. Elevene får delta i samspill og opptre på konserter i løpet av skoleåret.

Undervisningen foregår hovedsakelig i små grupper, satt sammen etter alder og nivå. Alle elever får individuell oppfølging.

Korps

I tillegg til kulturskolens ordinære undervisning, samarbeider vi med en rekke  korps for barn og unge  som også tilbyr instrumentalopplæring. Dersom dette er av interesse ber vi deg ta kontakt med det aktuelle korpset.

Kursdetaljer

Alder

Fra 7 til 19 år

Pris

2865,– pr. semester (inkludert forbruk av rør)

Varighet

Helårsplass. Én undervisningstime med 30 minutters varighet pr. uke. Undervisningsåret går over 35 uker og følger grunnskolens ferie- og fridager

Pedagoger

Undervisningssteder

  • Grønland kulturstasjon