Fagott

Lær å spille fagott på Oslo kulturskole!

Søk om plass

Om undervisningen

Fagotten er et stort treblåseinstrument med et vidt register, som har sin naturlige plass i symfoniorkestre, korps og ensembler. Det er alltid behov for gode fagottister, så samspillmulighetene er mange for elever som velger fagott som sitt instrument.

I kulturskolens fagottundervisning lærer elevene om lytting, blåseteknikk, grep, intonasjon, klang, og rytme. Vi jobber med et allsidig repertoar innen klassisk musikk, og spiller etter både noter og gehør. Elevene får delta i samspill og opptre på konserter i løpet av skoleåret.

Undervisningen foregår hovedsakelig i små grupper, satt sammen etter alder og nivå. Alle elever får individuell oppfølging.

Korps

I tillegg til kulturskolens ordinære undervisning, samarbeider vi med en rekke korps for barn og unge som også tilbyr instrumentalopplæring. Dersom dette er av interesse ber vi deg ta kontakt med det aktuelle korpset.

Kursdetaljer

Alder

Fra 6 år

Pris

2.865,– pr. semester (inkludert forbruk av rør)

Varighet

Helårsplass. Én undervisningstime med 30 minutters varighet pr. uke. Undervisningsåret går over 35 uker og følger grunnskolens ferie- og fridager

Utstyr

Kulturskolen har fagotter til utleie.

Pedagoger

Undervisningssteder

  • Majorstuen skole