Våre nivåer

Åpent nivå

Åpent for alle nivåer. Pedagogen tilpasser undervisningen til gruppens nivå.

Nivå 1 = nybegynner

Dette er dansetimen for deg som ikke har danset eller som har danset noe. Din pedagog går grundig gjennom øvelser, og du får en introduksjon til danseteknikk.

Nivå 2 = litt øvet

Dette er dansetimen for deg som har danset noen semestre og som har en forståelse av grunnleggende danseteknikk. Pedagogen går gjennom øvelsene noe raskere enn på nivå 1.

Nivå 3 = øvet

Dette er dansetimen for deg som har danset mye før og som har god kjennskap til danseteknikk. Timene har en jevn driv og pedagogen forventer at du som elev er engasjert og aktiv. Vi anbefaler at du går på to eller flere kurs i uken.

Nivå 4 = viderekommende

Dette er dansetimen for deg som vil utvikle ditt uttrykk og som har en sterk danseteknisk base. Timene har et høyt tempo og krever at du lærer øvelser raskt og er sulten på utfordringer. Vi anbefaler at du går to eller flere kurs i uken.

Nivå 5 = proff

Dette er dansetimen for deg som har danset mye og lenge og som er på et høyt nivå. Timene krever selvstendighet og en sterk indre driv og motivasjon for videre utvikling. Timene passer også for dansestudenter og profesjonelle dansere.