Schous Crew

Et fordypningstilbud i streetdansestiler ved Oslo kulturskole!

Oppstart høsten 2024

Vi begynner dansekursene for høsten 2024 fra uke 35. Hvis du er ungdom eller voksen over 16 år, kan du delta i en gratis prøveuke den første uka.

Søk om plass

Om undervisningen

Schous Crew er for deg som ønsker å fordype deg i ulike streetdansestiler, med hovedvekt på hip hop, og søker ekstra utfordringer og raskere progresjon. Du får mulighet til å opparbeide sceneerfaring, utvikle danseteknikk og formidlingsevne. Undervisningen gjør deg også bedre rustet til å søke på danselinjer på videregående skole dersom du ønsker det. Kompanimedlemmer får tett personlig oppfølging gjennom året, samt veiledningssamtale hvert semester.

Schous Crew består av to aldersinndelte kompanier. Opptak gjøres gjennom audition, og alle som har lyst er velkomne til å søke. Kompanimedlemmer tas opp for ett år av gangen.

Schous Crew I, 12 – 15 år

Fast kompaniklasse på mandager. Eleven må i tillegg delta på 3–5 andre danseklasser i uken. Disse klassene settes opp i samråd med koordinator.

Schous Crew II, 16 – 19 år

Fast kompaniklasse på onsdager. Eleven må i tillegg delta på minst tre andre danseklasser i uken. Disse klassene settes opp i samråd med koordinator.

Kursdetaljer

Alder

12 til 19 år

Timeplaner

Oversikt over timer på alle våre undervisningssteder

Pris

3.880,– pr. semester

Varighet

Helårsplass. Undervisningsåret går over 32 uker og følger grunnskolens ferie- og fridager

Utstyr

Elevene bør bruke treningstøy og innesko med lyse såler

Undervisningssteder

  • Schous kulturstasjon