Usynlige tigre

Målgruppe

Usynlige tigre er et uformelt, ikke-politisk nettverk som jobber for å synliggjøre pårørende til rusavhengiges situasjon, samt bedre nettverk, informasjon, støtte og hjelp til gruppen. Usynlige tigre har opplevd hvordan livet kan være med en rusavhengig nærstående: foreldre, barn, søsken, menn, koner, besteforeldre, kjærester, eks-kjærester, fettere, kusiner, tanter, onkler, venner, arbeidsgivere eller kollegaer. Noen har det tett på livet nå, mens andre dessverre har mistet sine kjære.

Tilbud

De har en offentlig Facebook-gruppe hvor målet er å kunne dele hjelpetilbud fra ulike pårørendeorganisasjoner i hele Norge, støtte hverandre og skape nettverk. De har fysiske treff på =KAFFE i Oslo. På treffene får de besøk fra ulike pårørendeorganisasjoner og deltakere deler sin historie og erfaring. Kaffe og noe å bite i sponses av Stiftelsen Petter Uteligger.

Flere deltakere har fulgt med i Facebook-gruppen over tid og har møtt opp på treffene på =KAFFE uten å kjenne noen fra før, og har gått derfra med nye venner som de kan slå følge med på pårørendetreff i ulike organisasjoner.

Fyll dagene - se alle tilbud her