Frelsesarmeen, Pedalkraft Oslo

Målgruppe

Hovedmålgruppen er personer over 18 år som har/har hatt utfordringer knyttet til rus, bostedløshet, psykiske lidelser, sosial isolasjon og/eller andre store utfordringer i livet, men klubben er åpen for alle. Pedalkraft er en del av Frelsesarmeens satsning på ettervern gjennom fellesskap og aktivitet, og er et rusfritt tilbud.

Tilbud

Vi sykler en gang i uken, og veksler mellom roligere og mer intense treningsturer. I tillegg deltar vi på felles samlinger og turer med Pedalkraft nasjonalt, og gjennomfører sosiale samlinger lokalt. Vi følger opp deltagere enkeltvis i forhold til treningsopplegg, progresjon og livssituasjon, og gjennomfører også planleggingsmøter rundt sykkelsesongen og vedlikehold av utstyr.

Tilrettelegging

Vi har stor forståelse for at det kan være skummelt å møte opp på nye aktiviteter alene. Derfor avtaler vi gjerne første møtet med nye deltakere, dersom det er ønskelig. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å være med å sykle, eller har spørsmål om tilbudet. Vi har et stort utvalg av sykkelutstyr til utlån, som for eksempel sykkeltøy, sykkelsko, hjelm og sykler (terreng, landevei og EL-sykler).

Fyll dagene - se alle tilbud her

Kontakt

Kontaktperson
Line Mærli
Telefon
48 89 86 36
E-post
stedet.sagene@frelsesarmeen.no
Besøksadresse:
Maridalsveien 158
0461 OSLO