Frelsesarmeen, Oslo Gatefotball

Målgruppe

Frelsesarmeen Oslo Gatefotball er en klubb bestående av både et herrelag og damelag. Det er et rusfritt lavterskeltilbud for hjemløse, rusavhengige, tidligere innsatte og andre sårbare grupper. Treningen er gratis og åpen for alle, uavhengig av tidligere fotballerfaring og treningsform. Dette er et tilbud til deg som ønsker å være en del av et sosialt fellesskap, holde deg i form og ha en fast avtale i uken.

Tilbud

Lagene har faste treninger flere ganger i uken, i tillegg til at vi gjennomfører sosiale samlinger flere ganger i året. Klubben deltar også på NM i gatefotball, Frelsesarmeens gateliga, bedriftsserien og diverse cuper og turneringer rundt om i landet. Vi har også et tett samarbeid med landslaget i gatefotball, og har flere ganger hatt med spillere i VM (Homeless World Cup).

Tilrettelegging

Vi har stor forståelse for at det kan være skummelt å møte opp på nye aktiviteter alene. Derfor avtaler vi gjerne første møtet med nye deltakere, og tar følge til trening. Ta gjerne kontakt med lagledere dersom du ønsker å være med på trening, eller har spørsmål om tilbudet. Vi har også fotballutstyr til utlån dersom det er ønskelig.

Fyll dagene - se alle tilbud her

Kontakt

Kontaktperson
Line Mærli
Telefon
48 89 86 36
E-post
stedet.sagene@frelsesarmeen.no
Besøksadresse:
Maridalsveien 158
0461 OSLO