Til innhold

Åpen dag i barnehagen

Ved åpne dager er foreldre hjertelig velkomne til å besøke barnehagen for å møte ansatte, kikke på lokalene og stille spørsmål om barnehagen. Ikke alle barnehager har besøksdager.

Bydel Alna

Barnehager som ikke er oppført i listen kan du ta direkte kontakt med for å høre om du kan komme innom. Gå til oversikt over alle barnehager i Bydel Alna.

Bydel Bjerke

​Barnehager som ikke er oppført i listen kan du ta direkte kontakt med for å høre om du kan komme innom. Gå til oversikt over alle barnehager i Bydel Bjerke.

Bydel Frogner

Barnehager som ikke er oppført i listen kan du ta direkte kontakt med for å høre om du kan komme innom. Gå til oversikt over alle barnehager i Bydel Frogner.

Bydel Gamle Oslo

  • Enga barnehage: 6. februar 15:00 – 16:30
  • Kværnerdalen barnehage: Hver fredag 10:00 hele året.
  • Munkenga barnehage: Siste fredag i måneden 12:00 hele året.

Barnehager som ikke er oppført i listen kan du ta direkte kontakt med for å høre om du kan komme innom. Gå til oversikt over alle barnehager i Bydel Gamle Oslo.

Bydel Grorud

Barnehager som ikke er oppført i listen kan du ta direkte kontakt med for å høre om du kan komme innom. Gå til oversikt over alle barnehager i Bydel Grorud.

Bydel Grünerløkka

Barnehager som ikke er oppført i listen kan du ta direkte kontakt med for å høre om du kan komme innom. Gå til oversikt over alle barnehager i Bydel Grünerløkka.

Bydel Nordre Aker

Barnehager som ikke er oppført i listen kan du ta direkte kontakt med for å høre om du kan komme innom. Gå til oversikt over alle barnehager i Bydel Nordre Aker.

Bydel Nordstrand

Barnehager som ikke er oppført i listen kan du ta direkte kontakt med for å høre om du kan komme innom. Gå til oversikt over alle barnehager i Bydel Nordstrand.

Bydel Sagene

Barnehager som ikke er oppført i listen kan du ta direkte kontakt med for å høre om du kan komme innom. Gå til oversikt over alle barnehager i Bydel Sagene.

Bydel St. Hanshaugen

Ingen barnehager i bydelen har egne besøksdager foreløpig. Ta kontakt med barnehagen det gjelder og hør om du kan komme på besøk. Gå til oversikt over alle barnehager i Bydel St. Hanshaugen.

Bydel Stovner

Ingen barnehager i bydelen har egne besøksdager foreløpig. Ta kontakt med barnehagen det gjelder og hør om du kan komme på besøk. Gå til oversikt over alle bydelens barnehager.

Bydel Søndre Nordstrand

Barnehager som ikke er oppført i listen kan du ta direkte kontakt med for å høre om du kan komme innom. Gå til oversikt over alle barnehager i Bydel Søndre Nordstrand.

Bydel Ullern

Barnehager som ikke er oppført i listen kan du ta direkte kontakt med for å høre om du kan komme innom. Gå til oversikt over alle barnehager i Bydel Ullern.

Bydel Vestre Aker

Barnehager som ikke er oppført i listen kan du ta direkte kontakt med for å høre om du kan komme innom. Gå til oversikt over alle barnehager i bydelen.

Bydel Østensjø

Barnehager som ikke er oppført i listen kan du ta direkte kontakt med for å høre om du kan komme innom. Gå til oversikt over alle barnehager i Bydel Østensjø.