Alle gjenbruksstasjoner

Innendørs minigjenbruksstasjoner er stengt

Alle innendørs minigjenbruksstasjoner holdes stengt frem til og med 29. april i tråd med øvrige tiltak i Oslo kommune. Kampen, Sofienberg og de mobile minigjenbruksstasjonene er åpne som vanlig. Det er fortsatt ikke mulig å levere/hente ombruk.

Lavere kapasitet på de store gjenbruksstasjonene - unngå travle tidspunkt

Vi oppfordrer til bruk av munnbind inne på stasjonene. Alle må holde minst to meter avstand til ansatte og andre besøkende. Derfor slipper vi inn færre biler enn normalt. Dersom man har muligheten, anbefaler vi å unngå å levere avfall på lørdager.

Privatpersoner

Oslobeboere kan levere eget husholdningsavfall gratis inntil 20 ganger per år på Grefsen, Grønmo, Haraldrud, Ryen og Smestad. Last ned GjenbruksID for å levere gratis. Du må ikke ha GjenbruksID for å levere ved minigjenbruksstasjonene. Privatpersoner fra andre kommuner kan levere husholdningsavfall mot gebyr. Hvis du må betale står det hva du skal betale på gjenbruksstasjonenes egne sider.

Husholdningsavfall er avfall som normalt oppstår i en husholdning, inkludert møbler og annet løsøre, hageavfall og avfall fra mindre vedlikeholdsarbeider på eiendommen eller boligen som du har utført selv.

Næringskunder

Næringskunder kan levere avfall mot gebyr ved Grønmo, Haraldrud og hageavfallsmottakene. Farlig avfall kun til mottaket i Haraldrudveien 24. Næringsavfall er alt avfall som oppstår som følge av næringsvirksomhet, f.eks. håndverkervirksomhet, vaktmestertjenester og utleie av bolig.

Detaljerte leveringsbetingelser finner du på siden til hver enkelt stasjon.

32 treff av 32 gjenbruksstasjoner

Aktive filtre

  Filtrer

  Filter

  Hopp til liste over gjenbruksstasjoner

  Søk på navn


  Nær meg


  Type

  Åpningstid

  Hva kan du kaste?