Alle gjenbruksstasjoner

Ombruk på minigjenbruksstasjonene

Nå er det åpent for levering og uttak av ombruk på alle minigjenbruksstasjonene med unntak av de mobile. Alle besøkende må overholde regler om avstand og maks antall personer i lokalet. Vi oppfordrer til bruk av munnbind.

Privatpersoner

Oslobeboere kan levere eget husholdningsavfall gratis inntil 20 ganger per år på Grefsen, Grønmo, Haraldrud, Ryen og Smestad. Last ned GjenbruksID for å levere gratis. Du må ikke ha GjenbruksID for å levere ved minigjenbruksstasjonene. Privatpersoner fra andre kommuner kan levere husholdningsavfall mot gebyr. Hvis du må betale står det hva du skal betale på gjenbruksstasjonenes egne sider.

Husholdningsavfall er avfall som normalt oppstår i en husholdning, inkludert møbler og annet løsøre, hageavfall og avfall fra mindre vedlikeholdsarbeider på eiendommen eller boligen som du har utført selv.

Næringskunder

Næringskunder kan levere avfall mot gebyr ved Grønmo, Haraldrud og hageavfallsmottakene. Farlig avfall kun til mottaket i Haraldrudveien 24. Næringsavfall er alt avfall som oppstår som følge av næringsvirksomhet, f.eks. håndverkervirksomhet, vaktmestertjenester og utleie av bolig.

Detaljerte leveringsbetingelser finner du på siden til hver enkelt stasjon.

32 treff av 32 gjenbruksstasjoner

Aktive filtre

  Filtrer

  Filter

  Hopp til liste over gjenbruksstasjoner

  Søk på navn


  Nær meg


  Type

  Åpningstid

  Hva kan du kaste?