Alle gjenbruksstasjoner

Redusert ombruk på minigjenbruksstasjonene

Det er mulig å levere ombruk på alle minigjenbruksstasjonene. Det er også åpent for å plukke med seg ombruksvarer, men det settes ut færre varer enn normalt.

Privatpersoner

Oslobeboere kan levere eget husholdningsavfall inntil 20 ganger per år på Grefsen, Grønmo, Haraldrud, Ryen og Smestad, uten ekstra kostnad. Last ned GjenbruksID for å levere uten ekstra kostnad. Du må ikke ha GjenbruksID for å levere ved minigjenbruksstasjonene. Privatpersoner fra andre kommuner kan levere husholdningsavfall mot gebyr. Hvis du må betale står det hva du skal betale på gjenbruksstasjonenes egne sider.

Husholdningsavfall er avfall som normalt oppstår i en husholdning, inkludert møbler og annet løsøre, hageavfall og avfall fra mindre vedlikeholdsarbeider på eiendommen eller boligen som du har utført selv.

Næringskunder

Næringskunder kan levere avfall mot gebyr ved Grønmo, Haraldrud og hageavfallsmottakene. Farlig avfall kun til mottaket i Haraldrudveien 24. Næringsavfall er alt avfall som oppstår som følge av næringsvirksomhet, f.eks. håndverkervirksomhet, vaktmestertjenester og utleie av bolig.

Detaljerte leveringsbetingelser finner du på siden til hver enkelt stasjon.

32 treff av 32 gjenbruksstasjoner

Aktive filtre

  Filtrer

  Filter

  Hopp til liste over gjenbruksstasjoner

  Søk på navn


  Nær meg


  Type

  Åpningstid

  Hva kan du kaste?