Slurpen

Hos oss på Slurpen kan du være med å fylle rommene. Vi vil gi deg muligheten til å leke, utstille, arbeide og arrangere. Kom innom en dag, døra er åpen.

Hvem er vi?

Lakkegata 79c ble i 1901 bygget som et felleskjøkken for Lakkegata Skole. Suppekjøkkenet fikk det folkelige kallenavnet Slurpen. De gamle suppekokerne er her fortsatt, men i dag som store blomsterkrukker langs huset.

På 1970- og det tidlige 80-tallet disponerte Kunstakademiet i Oslo lokalene, og tilbød atelierer til unge kunstnere. På åttitallet tok noen ildsjeler over huset med et ønske om å utvikle et levende kulturhus med konserter og servering. I disse årene hadde huset en tydelig rolle som kulturarrangør i Oslo.

Fra 2000 har Slurpen vært driftet av Bydel Grünerløkka og i større grad orientert seg mot barn og unge, med Dragen fritidsklubb, som siden 90-tallet har vært en framvoksende og dominerende aktivitet på huset.

I dag huser vi aktivitetstilbud for barn, unge og andre engasjerte i bydelen, og arrangerer alt fra felleskapsmiddager og spennende foredrag til klesbyttemarked for lokalmiljøet.

Leiemuligheter

Trenger du et sted å vise film, ha møterommet ditt eller starte opp en syklubb? Slurpen både låner og leier ut lokaler til bydelens innbyggere, bedrifter og organisasjoner.

  • Vi har 500 kvadratmeter og rom i ulike størrelser.
  • Er du knyttet til bydelen og har et åpent arrangement, kan du låne lokaler hos oss.

Hvem kan låne rom?

Alle. Er du knyttet til bydelen og har et åpent arrangement er du velkommen til å låne lokaler hos oss.

Slurpen er åpen for booking

Book rom (Logg inn med ID-porten)


Oslonøkkelen

Du kan låse opp dette lokalet med Oslonøkkel-appen når bookingen er godkjent på valgt
tidspunkt.
Mer informasjon om hvordan Oslonøkkelen lastes ned og brukes finner du her.

Hvilke personopplysninger lagres om meg og hvem behandler de?

Ved booking av lokalet er det innlogging via ID Porten. Vi tar kun vare på navnet ditt og dine kontaktopplysninger. Administrasjonen ved lokalet vil behandle dine opplysninger i forbindelse med tildeling av ønsket tid. Les mer om hvordan Oslo Kommune behandler dine personopplysninger

Branninstruks

Les gjennom Slurpens branninstruks her.

Kapasitet

Feire barnebursdag?

Trenger du et sted å feire barnebursdagen? Du kan låne både gymsalen og lokalene til Dragen Fritidsklubb for å feire barnebursdag!

  • Gymsalen rommer 100 stykker.
  • Garderobe og spisebord med plass til nærmere 30.

Bakgården

Du kan låne bakgården for å lage vafler eller ha grillfest. Kjøkkenfasiliteter og strøm er tilgjengelig.

Kontakt

Vi holder til mellom Lakkegata skole og Botanisk hage på Grünerløkka.

Besøksadresse:
Lakkegata 79c
0562 Oslo