Koronavaksine i Bydel Sagene

Vaksinesenter og status for vaksinasjon i bydelen.

Slik får du time

Når det er din tur til å få tilbud om vaksinen, blir du kontaktet på telefon. Du trenger ikke å kontakte kommunen eller fastlege for å sette seg på venteliste.

Les mer om koronavaksine og hvordan vaksinasjonen foregår

Vaksinesenter i Bydel Sagene

  • Du må ha timeavtale for å kunne besøke oss.

Adresse

Bjølsenhallen, Moldegata 7, 0445 Oslo (se kart nederst)

Åpningstider

Mandag–søndag: klokken 08:00–22:00 

Åpningstiden avhenger av tilgang på vaksiner.

Kontakt

Hvis du har fått time, men trenger å endre denne (for eksempel flytte eller avbestille), send e-post til sagene.koronavaksine@bsa.oslo.kommune.no.

Det vil bli mulig å booke time elektronisk innen kort tid. Innen dette er på plass vil bydelen kontakte deg med beskjed om hvor og når du skal møte.

Status for vaksinasjon i bydelen

Per 24. februar 2021

Hvem har fått vaksine?

Det er 1402 vaksinerte personer: 

  • 985 er innbyggere
  • 417 er kritisk helsepersonell.

Hvem får vaksinetilbud nå?

Vi vaksinerer nå aldersgruppen 75 -84.

Se hele prioriteringsrekkefølgen i Oslo

Det er strenge føringer på hvem som mottar tilbud om vaksine. På denne måten sikrer vi at de grupperingene i samfunnet som har størst risiko for alvorlig sykdomsforløp blir beskyttet først. Derfor er det heller ingen unntak fra reglene og det føres streng kontroll med at disse følges.

Hvor mange vi vaksinerer er avhengig av hvor mange doser vi får levert til oss. Det er usikkerhet knyttet til leveranse, noe som gjør det vanskelig for oss å si hvordan tempo i vaksineringen vil være fremover. Til nå har vi brukt opp alle doser vi har fått.  

Denne uken fikk de som er i aldersgruppen 75-84 år en melding om å registrere seg elektronisk ved å logge seg inn med bank ID. Meldingen ble sendt til alle i denne gruppen, det vil si at de som har allerede fått time eller har fått vaksinen fikk den også.
Det er ikke nødvendig å registrere seg hvis du allerede har fått time eller er vaksinert, men det er ingen feil å gjøre det.

Mer info om koronavaksinasjon i Oslo kommune kan du lese her.

Hold deg oppdatert

Følg Bydel Sagene på Facebook

Kart