Nærmiljøkontoret på Rudshøgda

Nærmiljøkontoret er en viktig møteplass for lokalbefolkningen på Rudshøgda. Enkeltpersoner, sameier eller organisasjoner kan også låne lokaler til møter og aktiviteter, helt gratis.

På nærmiljøkontoret kan naboer møtes for en kopp kaffe eller te, strikke, spille spill og mye mer. Beboere på Rudshøgda kan også delta på forskjellige kurs. Det er ofte en bomiljøarbeider til stede, også utenom åpningstidene.

Lån møtelokale

Enkeltpersoner, sameier eller organisasjoner kan låne kontorets møtelokale til møter og aktiviteter, helt gratis. Møtelokalet passer for inntil 14 personer, og har internett, projektor, langbord med 14 stoler, ekstra bord og stoler og kjøkken med kjøkkenutstyr, kaffekopper, vannkoker og kaffetrakter.

Hvem kan låne?

Nærmiljøkontoret lånes ut til enkeltpersoner, sameier eller organisasjoner som ønsker å
arrangere aktiviteter, kurs, møter og annet for lokalbefolkningen på Rudshøgda (Mortensrudveien, Lofsrudhøgda, Blakkens vei og Brunas vei). Beboerdrevne aktiviteter prioriteres. Vi låner ikke ut kontoret til private fester og religionsutøvelse.

Kontoret lånes ut alle dager utenfor faste åpningstider, samt på kveldstid og helg.

Slik låner du nærmiljøkontoret

Du kan se hvilke tidspunkt du kan låne i vårt bookingsystem. Når du finner ønsket tidspunkt, sender du en søknad om å booke lokalet. Du får svar i løpet av 1-3 arbeidsdager.  Blir søknaden godkjent, får du tilgang til å låse deg inn i bydelshuset med den digitale nøkkelen Oslonøkkelen.

Finn ledige tidspunkt og send søknad

Har du ikke smarttelefon, elle ikke ønsker å bruke Oslonøkkelen, må du ta kontakt med lokalet og høre om de tilbyr alternativer.

Slik behandler vi opplysningene dine

Innlogging til bookingløsning skjer via ID-porten. Vi tar kun vare på navnet ditt og dine
kontaktopplysninger. Administrasjonen ved lokalet vil behandle dine opplysninger i forbindelse med tildeling av ønsket tid. Les mer om hvordan Oslo kommune behandler dine personopplysninger.

Kontakt

Kontaktperson
Jenny Berndtsson
Telefon
41 38 08 46
E-post
Jenny.berndtsson@nav.no
Besøksadresse:
Lofsrudhøgda 263
1281 Oslo