Nærmiljøhuset Rachel Grepp

På nærmiljøhuset Rachel Grepp finner du noen av bydelens lavterskeltilbud innen folkehelse og sosial inkludering. Du kan også låne lokaler på huset. Huset driftes av Bydel Nordre Aker.

Huset har en gjennomgående miljøvennlig profil der vi er opptatt av gjenbruk, vi er plastfrie og kjøper brukt inventar. Vi legger til rette for grønn jobbreisevei og huset skal miljøfyrtårnsertifiseres.

Tjenester du finner på huset

Leiemuligheter

Huset har fire lokaler til utlån, et kjøkken, kursrom, et møterom og et treningsrom. Lokalene kan lånes på hverdager fra kl. 16:00 til 21:00, og i helger fra kl. 09:00 til 21:00.

Hvem kan låne lokaler på huset?

Frivillige organisasjoner, idrettsforeninger, kulturliv og andre som har sitt virke i Nordre Aker kan låne lokaler hos oss på Rachel Grepp.

Vi låner ikke ut lokalene til private arrangementer.

Les om bruk av nærmiljøhuset Rachel Grepp, samt overtagelse, lånetid, betaling, lånetakers plikter og rutiner her.

Slik låner du huset

Du kan se hvilke tidspunkt du kan låne i vårt bookingsystem. Når du finner ønsket tidspunkt, sender du en søknad om å booke lokalet. Du får svar i løpet av 1-3 arbeidsdager.  Blir søknaden godkjent, får du tilgang til å låse deg inn i bydelshuset med den digitale nøkkelen Oslonøkkelen.

Finn ledige tidspunkt og send søknad

Slik behandler vi opplysningene dine

Innlogging til vår bookingløsning skjer via ID-porten. Vi tar kun vare på navnet ditt og hvordan vi kan kontakte deg. Administrasjonen ved lokalet bruker opplysningene du har gitt når de tildeler ønsket tid. Les mer om hvordan Oslo kommune behandler dine personopplysninger.

Åpningstider

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag

Nærmiljøhuset er stengt på røde dager.