Pastor Fangens vei 22 Seniorhus

Vi er et bo- og aktivitetssenter. Her er det flotte møteplasser både inne og ute, og mye spennende som skjer. Alle kan delta, enten de bor her eller ikke.

For å bo her må du søke om plass.

Seniorhuset har 29 leiligheter fordelt på 4 etasjer. Leilighetene er lyse ett-roms leiligheter som er utstyrt med hvitevarer og har en romslig balkong. I 2. etasje er det 7 leiligheter for mennesker med lettere eller moderat demenssykdom.

Hver etasje har også felles oppholdsrom. Bygget har en heis.

For å søke må du være registrert bosatt i Bydel Nordre Aker i minimum 2 år.
Leilighetene leies ut gjennom bydelen. Det betales månedlig husleie. Ikke innskudd.

Du søker om plass ved å bruke søknadsskjema for kommunal bolig i Bydel Nordre Aker.

Våre tilbud

Som for eksempel egg- og baconfrokost, yoga, foredrag og forestillinger, turgrupper, kulturkafé og skravletreff.

For deg over 60: Alltid ha noen å spørre

Ved å ringe 901 96 310 eller ved å møte opp i Pastor Fangensvei 22, kan du få informasjon om tilbud i bydelen. Tilbud kan være transportløsninger, aktiviteter, kurs, undervisning, møteplasser, frisklivsgrupper, trim, yoga, matservering og gruppeaktiviteter. Det vil være både ansatte og frivillige som betjener tjenesten. «AHANS» er en del av innsatsen for å gjøre Oslo til en mer aldersvennlig by.

Aktiviteter på dagtid

Pastor'n er et treffsted for deg som har begynt å bli litt glemsk eller har blitt diagnostisert med demens.

Vi tilbyr ulike aktiviteter, du kan få råd og veiledning og du kan kjøpe deg et godt måltid, treffe andre og nyte en skravlekopp/ kopp kaffe. Du trenger ingen søknad eller henvisning for å delta, men du må komme deg til Seniorhuset på egenhånd. Vi anbefaler aldersvennlig transport (de rosa bussene), vi kan bistå med bestilling av transport til hjemturen.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt så kommer vi på hjemmebesøk for å bli bedre kjent med deg og informere om tilbudet.

Seniorveileder

Finn kontaktinformasjon til vår seniorveileder.

Seksjonssjef seksjon Lavterskel
Heidi Karsrud Nordal
Førstekonsulent veileder for aktivitet og frivillighet
Sissel Nygaard
Førstekonsulent forebygging og mestring (vikar)
Marte Hole Gabrielsen
Ergoterapeut mandager og fredager (vikar)
Nina Lundgård Jonassen
Demenskoordinator og spørsmål om velferdsteknologi
Elin Linløkken
Mestringssykepleier
Ann-Cathrin Holm

Postadresse:
Postboks 4433, Nydalen
Besøksadresse:
Pastor Fangens vei 22

• Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag

Telefontiden er 10:00-14:00 mandag til fredag.