Lillo gård barnehage

Litt om barnehagen

Vi holder til i flotte lokaler med Akerselva og historiske Lillo gård som nærmeste nabo. Barnehagen har i dag barn fordelt på fire avdelinger. Antall, organisering og fordeling av barn kan variere noe over tid, avhengig av søkergruppe. Personalgruppen er preget av mangfold der de ansatte har ulik utdanning, bakgrunn og erfaring.

Vårt satsningsområde er «Følelser i barnehagen». Tidligere har vi vært med på et pilotprosjekt i regi av RBUP (Regionssenter for barn og unges psykiske helse). Vi ser tydelige linjer mellom vårt satsningsområde og bydel Sagens visjon «En god barndom for alle».

Nøkkelinformasjon

 • Kommunal barnehage
 • Bydel Sagene
 • Ordinær barnehage
 • Avdelingsbarnehage
 • 10 måneder - 6 år
 • Antall barn: 60
 • Inneareal: 6,7 m per barn -

  Godkjent innendørs leke- og oppholdsareal per barn.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2023. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2025.

 • Antall barn per ansatt: 4,7 -

  Antall barn per årsverk i grunnbemanningen (ansatte som jobber direkte med barna). Utregningen tar hensyn til barnas avtalte oppholdstid i barnehagen, og barn under tre år teller dobbelt. Det gjør at tallet er sammenlignbart for barnehager med ulik alderssammensetning.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2023. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2025.

 • Andel ansatte med barnehagelærerutdanning: 38,9% -

  Tallet viser andelen ansatte i barnehagen som har barnehagelærerutdanning i prosent av grunnbemanningen og styrer. Andelen beregnes utfra antall ansatte i barnehagen og ikke hvor mange årsverk de utgjør.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2023. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2025.

Slik jobber vi

Hver dag starter med en dagtavle der avdelingene går gjennom dagen, før vi deler oss inn i mindre grupper. Dette er vår arbeidsmetode for å sikre at alle barn blir sett, hørt og anerkjent for den de er. Ved å arbeide på denne måten legger vi også godt til rette for at alle barn skal oppleve mestring og at behovene til hver enkelt barn blir møtt med sensitivitet. Hos oss samarbeider vi også på tvers av avdelingene, noe som er med på å bygge gode relasjoner og som skaper et godt fellesskap.

Vi deler barnehageåret i fire perioder der vi jobber med ulike prosjekter og temaer som er felles for hele barnehagen: August-Oktober: Velkommen! Kom og bli med oss November-Desember: Stemningsfull mørketid Januar-Mars: Kropp er topp April-Juni: Ut i det fri

Foreldrene mener

Tabellen viser barnehagens gjennomsnitt i den nasjonale foreldreundersøkelsen for barnehager (Utdanningsdirektoratet). Skala 1-5, der 5 er best.

Resultater fra foreldreundersøkelse, per tema og år
Tema20232022
Svarprosent75%83%
Ute- og innemiljø3,93,9
Barnets trivsel4,74,7
Informasjon4,24,4
Barnets utvikling4,54,6
Total tilfredshet4,44,5

Pris

Pris for opphold: 2000,- pr måned

Pris for mat: 300,- pr måned

Regler for redusert pris, søskenrabatt og betaling

Om mattilbudet

Barnehagen serverer varm mat en gang i uken, og ellers grovt brød og knekkebrød med pålegg. Barna tilbys frukt og grønnsaker hver dag. Vi drikker melk til brødmåltidene og ellers benytter vi vann som tørstedrikk.

Barnehagens ledelse

Barnehagens leder

Ada Sexe - Lysvik
Telefon

Avdelinger

Saga (1-3 år)

Telefon

Smia (1-3 år)

Telefon

Valseverket (3 - 6 år)

Telefon

Spikerverket (3 - 6 år)

Telefon

Transport og parkering

Barnehagen har ikke egen parkeringsplass. Gateparkering/gjesteparkering på Meny kan benyttes ved levering med bil.

Kontakt

Telefon
94 00 87 68
Postadresse:
Sandakerveien 98, HUS G
0483 OSLO
Besøksadresse:
Sandakerveien 100, HUS G
0483 OSLO

Åpningstid

 • Mandag
 • Tirsdag
 • Onsdag
 • Torsdag
 • Fredag
 • Lørdag
 • Søndag

Feriestengt barnehage

De kommunale barnehagene vil holde stengt 3 uker i juli (fra og med mandag 8. juli til og med fredag 26. juli. 2024. En (1) barnehage i bydelen vil holde åpent for barn som har behov for et opphold i disse 3 ukene.

Planleggingsdager

I 2024 har vi planleggingsdager 2.februar, 8. april, 2. september, 18. oktober og 18.november.