Til innhold

Varaordfører Khamshajiny Gunaratnam

Nettstedet vil være utilgjengelig i ca 30 minutter fredag 23. februar i perioden mellom klokken 20:00 og 24:00 på grunn av planlagt vedlikehold. Vi beklager om dette er en ulempe for deg. 

 

This site will be unavailable for about 30 minutes between the hours of 20:00 and 24:00 Friday 23 February due to scheduled maintenance. We hope this is not inconvenient for you. 

Kontakt

E-post

Besøksadresse

Rådhuset, 0037 OSLO

Varaordfører Khamshajiny Gunaratnam

Bystyret valgte Khamshajiny Gunaratnam til varaordfører den 21. oktober 2015.

Varaordfører Khamshajiny "Kamzy" Gunaratnam (A) ble født på Sri Lanka, kom til Norge som 3-åring og er oppvokst i Oslo.

Khamshajiny Gunaratnam har hatt en rekke politiske verv. Hun har vært leder i AUF i Oslo, sentralstyremedlem i AUF og har bl.a. vært redaktør for AUFs medlemsblad, Praksis. Gunaratnam har også bakgrunn fra en rekke tverrpolitiske organisasjoner som Tamil Youth Organization og Ungdom mot rasisme. I 2012 og 2013 var hun spaltist for Dagbladet og Dagsavisen.

Varaordføreren har vært representant for Arbeiderpartiet i Oslo bystyre siden 2007 og er dermed i gang med sin tredje bystyreperiode. Hun har tidligere sittet i kultur- og utdanningskomiteen og er nå inne i sin andre periode som medlem av helse- og sosialkomiteen.

Khamshajiny Gunaratnam er engasjert i politisk spørsmål som bidrar til mer demokrati, samfunnsdeltakelse og åpenhet. Hun vil bidra til at flere kan delta i samfunnsdebatten og bruker mye tid på å hente inn innspill fra Oslos befolkning.
 

Nedlastbare bilder

Pressebilder av varaordfører Khamshajiny Gunaratnam

Alle bilder kan fritt benyttes redaksjonelt mot kreditering (Foto: Oslo kommune/Sturlason).