Kampen park

Parken ligger på en høyde og er et perfekt sted for deg som ønsker å slappe av i sola, kose deg med piknik med venner, nyte utsikten eller ta deg en skikkelig treningsøkt.

Kampen park er en park i Oslo øst som er avgrenset av Økernveien og Ensjøveien i nord, jernbanen i øst, og Sons gate og Brinken i vest. Bøgata går gjennom parken i østenden.

Parken ble opprettet på slutten av 1800-tallet, og har siden da utviklet seg til å bli et idyllisk sted med fantastiske trær, variert terreng og utsyn over Oslo.

Grilling i parken

Vi oppfordre deg til å bruke fastgrillene i parkene fremfor engangsgrill. Se hvilke forhåndsregler du bør ta om du vil grille i byparker.

Kreative aktivitetsmuligheter i Kampen park

Hvis du ikke drar hit for å slappe av, finnes det mange treningsmuligheter. Du kan for eksempel løpe opp og ned trappene ved den flotte grottefontena, eller kaste frisbee på den store grusbanen ved siden av. Der finner du også to bordtennisbord du kan bruke.

Like øst for parken, rett over Bøgata, er det en kunstgressbane du kan spille fotball på, en drikkefontene hvis du blir tørst og et nydelig vannspeil.

På toppen av parken finner du Plaskedammen, et gammelt vannreservoar som i 1999 ble fylt opp igjen etter å ha ligget tomt siden andre verdenskrig. Her er det nydelige omgivelser for en matbit på benkene og bordene som er satt ut, eller kanskje du bare vil ligge og se opp på himmelen og finne ro og fred? Ved siden av parken ligger den gamle Damvokterboligen, som nå er ombygd til en barnehage.

Kampen park

Fasiliteter

  • Muligheter for uttak av strøm i parken
  • To bordtennisbord
  • Drikkefontene
  • Benker og bord
  • Naturisbane fra 1. november til 1. mars (varierer etter værforhold)
  • Lekeplass

Tilbud i nærheten

Like i nærheten finner du Caltexløkka, Tøyen kulturpark og Tøyenbadet.

Slik kommer du deg til Kampen park

Fra Tøyen t-banestasjon krysser du Ring 2, så finner du parken opp bakken til høyre.

Kontakt

Telefon
2180 2180
E-post
postmottak@bym.oslo.kommune.no
Besøksadresse:
Sons gate 3A
0654 OSLO