E-sport

Bli med på e-sport i Oslo kulturskole!

Tre måneder gratis!

Fra januar til mars 2024 kan du være e-sportelev i Oslo kulturskole helt gratis. Det er ingen bindingstid og du bestemmer selv om du vil fortsette etter mars.

Søk om plass

Om undervisningen

Nå målene og drømmene dine med gamingcoach Thomas Monsen! På dette kurset spiller vi Valorant, Fortnite eller League of Legends. Du lærer lærer hva som skal til for å bli en god e-sport-spiller, og om strømming, produksjon og modding. Du vil få muligheten til å møte kjente e-sportspillere, strømmere og produksjonseksperter.

Hvem som helst kan melde seg på dette faget, selv om du er ny innen gaming eller erfaren. Vi viser fram det vi har lært i månedlige spillevents, deltar i spillsamfunn på Discord, turneringer og strømmer spillaktiviteten vår på YouTube og Twitch. Du deltar en kveld i uka, fra 3 til 4,5 timer.

Gaminglærer Thomas «Tom Kick» Monsen

Thomas er en profesjonell e-sportcoach. Han er spesialist i League of Legends og har mange års erfaring som toppidrettsutøver i Taekwondo.

Prestasjoner:

  • NM gull i League of Legends 2022
  • Nordisk sølv i League of Legends 2023
  • Deltar i Europamesterskap 2023
  • Flere NM gull i Taekwondo
  • Nordisk gull i Taekwondo 2020

Kursdetaljer

Alder

Fra 13 år og oppover

Dag

Én dag i uka. Vi har undervisning hver ukedag. Torsdager er reservert for jenter, men jenter er selvsagt velkommen til å delta de andre dagene også.

Pris

2.258,– pr. semester

Varighet

Helårsplass. Undervisningsåret går over 35 uker og følger grunnskolens ferie- og fridager

Undervisningssteder

  • Voldsløkka kulturstasjon