Bygger’n aktivitetspark

Stengte bad og idrettsanlegg

Alle bad og innendørs idrettsanlegg er stengt. Utendørs idrettsanlegg kan benyttes til organisert trening for barn og unge under 20 år i grupper på maks 10 stk., så lenge de holder én meter avstand til enhver tid.

Vil du hjelpe oss med en liten test av nettsidene på mobil?

Det tar tre minutter.

Kontakt

Besøksadresse

Byggern Aktivitetspark, 0977 OSLO

Bygger’n aktivitetspark

Bygger’n aktivitetspark er en skjult perle mellom Haugenstua Torg og Høybråten stasjon. Det går en sykkelvei mellom Lørenskog og Grorud, rett forbi aktivitetsparken. Dette er et velegnet sted for en liten rast for syklister.

Fasiliteter

I parken finnes det en variert hinderløype, der du kan balansere på stolper, henge i tau eller klatre på skulpturer. Området er til fri bruk for folk i alle aldre. Det finnes mange benker og sitteplasser der man kan slappe av, i tillegg til en grillplass og drikkevannskilder som er tilgjengelig for alle. I mange år har Julsbekken gått i rør under bakken, men i dag renner bekken åpent gjennom det idylliske aktivitetsområdet. Mye av vegetasjonen er bevart, og det er plantet nye vekster som hører naturlig hjemme langs bekken.

Aktivitetsparken er driftet av Bymiljøetaten.

Tilbud i nærheten

Herfra er det ikke lang vei til Stovner, hvor det ligger en annen lekeplass som Bymiljøetaten står bak, nemlig Jesperudjordet aktivitetspark.