Jobb til ungdom i Bydel Grorud

Bydel Grorud tilbyr jobb til ungdom 14 - 19 år.  Dette er en god mulighet til å få arbeidserfaring, attest og referanse som kan hjelpe deg videre i arbeidslivet.

Vi planlegger å ansette cirka 200 ungdommer i 2024. Du kan søke både på sommerjobb og på deltidsjobb etter skoletid resten av året.

Se aktivigrorud.no/sokerhjelp hvis du ønsker hjelp til å lage søknad eller har spørsmål om søknadsprosessen.

Slik søker du

Vi legger ut alle stillingene på webcruiter. Dersom du ikke finner noen stillingsannonser, er det for øyeblikket ingen stillinger som lyses ut.

Stillinger på webcruiter finner du her

Søknadsfristen til sommerjobber 2024 er nå ute. Det er ikke mulig å søke etter fristen.

Hvem kan søke?

Vi tilbyr jobb til deg som er mellom 14 og 19 år* og bor eller går på skole i Bydel Grorud.

Vi kan gjøre unntak om du har en spesiell tilknytning til bydelen. Om dette gjelder deg, fyll ut søknaden og send oss en e-post hvor du beskriver din tilknytning til Bydel Grorud.

*Du kan søke mens du fortsatt er 13, men du må ha fylt 14 før du begynner å jobbe.

Hvilke jobber kan man få?

Vi tilbyr mange forskjellige arbeidsplasser. I søknadsskjemaet skal du krysse av for hvilken jobb du har aller mest lyst på. Vi kan ikke garantere at du får tilbud om førstevalget ditt, men vi kommer til å legge vekt på det når vi skal velge ut søkere.

Når får jeg vite om jeg har fått jobb?

  • Hvis du går videre til intervju, får du invitasjon på SMS senest 20. mars.
  • Avslag sendes på SMS senest 23 mars. Hvis noen trekker seg fra intervju eller ikke kan ta jobben de blir tilbudt, kan det hende vi må gjøre flere intervjuer. Det kan derfor hende at du har en ny sjanse, selv om du ikke gikk videre i første runde.

Kontaktinformasjon

Sadia Shafi

Telefon: 95 17 23 22
E-post: sadia.shafi@bgr.oslo.kommune.no