Sterk og Stødig

Sterk og stødig er et tilbud om forebyggende treningsgrupper for seniorer. Her kan du lese om tilbudet og se om tilbudet er tilgjengelig i din bydel.

Hva

Sterk og Stødig er et gruppetreningstilbud som foregår en gang i uken. Treningen inneholder øvelser for å bedre muskelstyrken og balansen, samtidig som man får muligheten til å være sammen med og trene med andre treningsglade seniorer.

Hvordan

Øvelsene foregår både stående og gående, men det er anledning til å støtte seg til en stol eller sette seg ned ved behov. Etter treningen legger instruktøren til rette for en liten samling med kaffe og prat for de som ønsker det.

Målgruppe

Deltakere i Sterk og Stødig er senior (65+) med en begynnende ustøhet eller følelse av å være svakere i beina enn tidligere. Du må kunne gå uten hjelpemidler innendørs, og fortsatt klare deg godt i eget hjem uten særlig bistand fra kommunen. Du må komme deg til og fra treningen på egenhånd.

Du trenger ingen henvisning for å trene, men snakk med legen din om treningen om du har sykdommer som du må ta hensyn til.

Påmelding

Hvis din bydel har tilbudet, finner du kontaktinformasjon lenger ned på denne siden. Ta kontakt for å finne ut om det er påmelding i din bydel, eller om du bare kan møte opp.