Myrer Omsorg+

Om Myrer Omsorg+

Myrer Omsorg+ er et trivselssenter hvor beboerne gis mulighet til å fungere optimalt ut fra egne ressurser. Beboerne skal føle trygghet og oppleve størst mulig grad av selvstendighet og livskvalitet. De skal kunne fungere i eget hjem, selv om de har et stort omsorgsbehov.

Uteområdet har gressplener, gangveier, hage og treningsområder. Det er kort vei til dagligvarebutikk og kollektivtransport.

  • Det er i alt 91 leiligheter i huset
  • Leilighetene er ettroms og toroms, og størrelsen varierer fra 28 til 68 kvadratmeter
  • Egne toromsleiligheter spesielt tilrettelagt for rullestolbrukere

Åpen kafé

I første etasje ligger det en kafé som er åpen for både beboere og innbyggere. Kafeen er åpen fra kl. 9.30 til 13.00 alle hverdager og serverer smørbrød, kaker og varm lunsj. Beboere har i tillegg mulighet for å kjøpe seg middag.

Mer informasjon om Omsorg+

Les mer og søk Omsorg+-bolig.

Kompetanse

Foruten basisbemanning er huset døgnbemannet med egen base for hjemmetjenester. Basen har ansvar for både praktisk bistand og hjemmesykepleie for husets beboere og har døgnbemannet vakttelefon der alle beboere kan henvende seg.

Tilbud

På huset er det ansatt en aktivitør som har ansvaret for aktivitetstilbudet for beboerne. Beboere har også tilgang til egen frisør og fotpleier. Vaktmester er tilgjengelig.

Transport og parkering

Gateparkering

Egen beboerparkering

Kontakt

Vakttelefon til hjemmetjenesten er 90 36 05 24. Kontakttelefon åpen fra 8-15:30.

Telefon
94 82 42 02
Besøksadresse:
Hareveien 10
0491 OSLO