Ljabrubakken Omsorg+

Om Ljabrubakken Omsorg+

Ljabrubakken Omsorg+ ligger i Bydel Nordstrand og ble åpnet i 2016. Vi holder til i et trivelig område på Ljan og nært Sæter torg. Her kan beboerne oppleve et trygt bomiljø med mulighet for aktivitet og deltakelse i sosialt fellesskap.

Personalet på Omsorg + ønsker å sette den enkeltes behov i sentrum, og samtidig ha fokus på beboernes egne ressurser og mestringsevne. Omsorg+ tilbyr døgnbemanning, kafé, aktiviteter og frisør.

  • Bygget har 54 leiligheter med forskjellig størrelse fra 40 til 57 kvadratmeter, hvorav to av leilighetene er tiltenkt par.
  • Leilighetene har soverom, bad, stue/kjøkken og er utrustet med integrerte hvitevarer.
  • Omsorg + driftes av Oslo kommune, Bydel Nordstrand.

Mer informasjon om Omsorg+

Les mer og søk Omsorg+-bolig.

Kompetanse

En husvert med helsefaglig bakgrunn bemanner huset hele døgnet, og fra 1. mars 2024 er det gått fra hvilende til våken nattvakt/husvert. Husverten skal ha et koordinerende ansvar og yte god service innenfor prioriterte rammer. Husverten skal være synlig i miljøet og skape relasjonell kontakt, og bidra til trygghet.

I tillegg har bydelens hjemmetjeneste en egen base på huset, hvor det er helsepersonell tilgjengelig alle dager på dag og kveld.

Tilbud

I byggets 1. etasje er det mulighet til å kjøpe frokost, lunsj og middag i kafeen, som er like åpent for nærmiljøet som for beboere. Kafeen er åpen alle ukedager.

Beboere har også tilgang til egen frisør. Vaktmester er tilgjengelig.

Transport og parkering

  • gateparkering
  • egen beboerparkering

Aktiviteter

Omsorg + har daglig aktiviteter som arrangeres av en i aktivitetsteamet eller husvert. Vi drifter aktivitetstilbud etter beboernes/besøkende behov og ønsker, og satser på varierte kulturtilbud.

Det tilbys blant annet sang og dans, konserter, filmkvelder, turer og trim.

Kontakt

Telefon
47 66 55 71
E-post
omsorgpluss@bns.oslo.kommune.no
Besøksadresse:
Ljabrubakken 9
1165 OSLO

Alternativt telefonnummer

Telefon
47 66 45 60