Ensjøtunet Omsorg+

Om Ensjøtunet Omsorg+

Ensjøtunet Omsorg+ ligger i hjertet av Ensjø og har kort avstand til dagligvarebutikker, kafeer og andre servicetilbud. Det er en nydelig hage på området til benyttelse for alle beboere. God forbindelse med t-bane.

  • 62 omsorgsboliger med størrelse fra 40 til 59 kvadratmeter
  • Leilighetene er lyse og har tilgang til veranda/fellesterrasse
  • Leilighetene er utstyrt med enkel smarthusteknologi som f.eks røykvarsler og komfyrvakt, for å trygge beboerne
  • Driftes av Frelsesarmeen eldreomsorg etter avtale med Oslo kommune

Informasjon på Frelsesarmeens side om Ensjøtunet Omsorg+

Mer informasjon om Omsorg+

Les mer og søk Omsorg+-bolig.

Kompetanse

Vi leverer husverttjeneste hele døgnet. Det innebærer en ansatt som skal ivareta alle interne og eksterne henvendelser. Husverten skal ha et koordinerende ansvar og yte god service innenfor prioriterte rammer. Husverten skal være synlig i miljøet og skape relasjonell kontakt, ha gode kommunikasjonsferdigheter og bidra til trygghet.

Tilbud

Ensjøtunet Omsorg+ har eget kjøkken som lager god husmannskost på hverdager, og gourmetmiddager på søndager og høytidsdager. Varmmatservering 365 dager i året.

Aktiviteter

Ensjøtunet Omsorg+ har eget aktivitetssenter med kafe som har åpent daglig. Senteret har servicetilbud som frisør og fotpleier.

Fellesskap og vennskap er viktige nøkkelord. Her nevnes noen aktiviteter: Dataklubb, snekker bu, hobbyrom, treningsrom, bibliotek m.m.

Vi drifter aktivitetstilbud etter beboernes/besøkende behov og ønsker, og satser på varierte kulturtilbud. Vi har mange gode frivillige tilknyttet senteret.

Besøk vår side på Facebook og Instagram.

Kontakt

E-post
ensjotunet@gmail.com
Besøksadresse:
Malerhaugveien 10 b
0661 OSLO

Resepsjon

Telefon
22 57 66 30

Husvert

Telefon
90 88 46 39