Nydalen allé barnehage.

Litt om barnehagen

Nydalen allé barnehage er en treavdelings barnehage med sentral beliggenhet på Storo.

Barnehagen består av to avdelinger med dynamiske barnegrupper i alderen 1-3 år, og en storebarnsavdeling. I barnehagens første etasje er det unike muligheter for allsidig fysisk aktivitet og lek da barnehagen har et stort rom med blant annet et lekeapparat med liten sklie, klatrevegg og ribbevegger. I barnehagens andre etasje ligger avdelingene, barnehagens felleskjøkken og utgang til barnehagens to utelekeplasser.

Barnehagens uteområder har en urban og unik beliggenhet og barna har mange ulike aktivitetsmuligheter.

«Det finnes ulike typer husker, sandkasse, klatrevegg, vippehusker, klatrestativ, sklie og ulike uteleker som innbyr til variert og utviklende aktivitet og lek.

I 2022 har vi planleggingsdager 5 september, 17 oktober og 25 november.

I 2023 har vi planleggingsdager 27.januar, 8. mai, 4. september, 16. oktober og 24.november».

Nøkkelinformasjon

 • Kommunal barnehage
 • Bydel Sagene
 • Ordinær barnehage
 • Avdelingsbarnehage
 • 10 måneder - 6 år
 • Antall barn: 48
 • Inneareal: 7,3 m per barn -

  Godkjent innendørs leke- og oppholdsareal per barn.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2022. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2024.

 • Antall barn per ansatt: 6 -

  Antall barn per årsverk i grunnbemanningen (ansatte som jobber direkte med barna). Utregningen tar hensyn til barnas avtalte oppholdstid i barnehagen, og barn under tre år teller dobbelt. Det gjør at tallet er sammenlignbart for barnehager med ulik alderssammensetning.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2022. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2024.

 • Andel ansatte med barnehagelærerutdanning: 50% -

  Tallet viser andelen ansatte i barnehagen som har barnehagelærerutdanning i prosent av grunnbemanningen og styrer. Andelen beregnes utfra antall ansatte i barnehagen og ikke hvor mange årsverk de utgjør.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2022. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2024.

Slik jobber vi

Våre tre hovedsatsninger for år 2022 er språkutvikling, sosial kompetanse og bærekraftig utvikling. Fokus på bærekraftig utvikling vil vi ha gjennom felles opplevelser i nærområdet og i naturen. Ved å ha fokus på naturvern legger vi til rette for at barna får erfaringer med å gi omsorg og ta vare på omgivelsene og naturen. Barnehagen har deltatt i prosjektet "Lesefrø" i samarbeid med Deichmanske bibliotek, og jobber i den forbindelse videre med bøker, språk og leseglede. Barnehagen har fokus på sang, musikk og litteratur og jobber for at alle barn skal delta i et trygt og godt fellesskap.

Personalet har også deltatt på "Sprell i jungelen-kurs" og vil fortsette å ha «Sprell i jungelen-prosjekt» i 2022. Dette bidrar til faglig påfyll og refleksjon i kombinasjon med musiske og lekne sprell som vil inspirere til inkluderende barnehagepraksis. Personalet er spesielt opptatt av anerkjennende relasjoner og jobber med at barna skal utvikle evne til å danne vennskap og positiv selvfølelse. Personalet er opptatt av at alle barn skal føle glede og mestring ved å delta i det sosiale fellesskapet og lek.

Foreldrene mener

Tabellen viser barnehagens gjennomsnitt i den nasjonale foreldreundersøkelsen for barnehager (Utdanningsdirektoratet). Skala 1-5, der 5 er best.

Resultater fra foreldreundersøkelse, per tema og år
Tema20222021
Svarprosent90%96%
Ute- og innemiljø4,14,0
Barnets trivsel4,74,5
Informasjon4,54,4
Barnets utvikling4,74,5
Total tilfredshet4,54,2

Pris

Pris for opphold: 3000,- pr måned

Pris for mat: 200,- pr måned

Regler for redusert pris, søskenrabatt og betaling

Barnehagens ledelse

Styrer
Nina Viksløkken
Telefon

Avdelinger

Reve-enka (alder 3-6)

Telefon

Geitekillingen (alder 1-3)

Telefon

Bukkene bruse (alder 1-3)

Telefon

Kontakt

Telefon
97 60 56 89
E-post
Sunniva.Bostein.Myhr@bsa.oslo.kommune.no
Postadresse:
Nydalen allé 67
0485 OSLO
Besøksadresse:
Nydalen allé 63
0485 OSLO

Åpningstid

 • Mandag
 • Tirsdag
 • Onsdag
 • Torsdag
 • Fredag
 • Lørdag
 • Søndag

Feriestengt barnehage

Planleggingsdager

I 2023 har vi planleggingsdager 27.januar, 8. mai, 4. september, 16. oktober og 24.november.