Til innhold
Finn barnehage i Oslo

Norlandia Voksentoppen ski- og friluftsbarnehage

Husk søknadsfristen 1. mars

Barn som er ett år eller eldre i september og ikke har plass fra før, og barn som ønsker å bytte barnehageplass bør søke om plass senest 1. mars. For barn som blir ett år i oktober eller november, er kommunens søknadsfrist 15. august. Vi anbefaler likevel at dere søker om plass senest 1. mars dersom dere søker om plass i private barnehager. Dette fordi mange private barnehager fordeler plasser for oktober og november i løpet av våren.

Lyst til å besøke en av barnehagene før du søker om plass?

Mange barnehager har åpen dag i løpet av januar/februar. Alle listene fra bydelene er nå klare.

Gå videre

Åpningstid

 • Mandag: 07:30 - 17:00
 • Tirsdag: 07:30 - 17:00
 • Onsdag: 07:30 - 17:00
 • Torsdag: 07:30 - 17:00
 • Fredag: 07:30 - 17:00

Barnehagen har stengt 5 planleggingsdager i løpet av året. I 2020: 14.04, 22.05,14.08, 18.09, 23.12. Åpent i romjulen, ikke jul- og nyttårsaften. Åpent i påskeferien. Sommerstengt varierer fra år til år.

Kontakt

Telefon

951 18 459

E-post

Kontakt barnehagens ledelse

Kontakt barnehagens avdelinger

Besøksadresse

Ullveien 14, 0791 OSLO

Norlandia Voksentoppen ski- og friluftsbarnehage

Norlandia Voksentoppen ski- og friluftsbarnehage er en barnehage med en helt unik profil med ski- og friluftsliv. Den er under oppføring og startet opp med 35 barn i august 2019 i midlertidige lokaler i umiddelbar nærhet til den nye barnehagen som står ferdig 2020.

Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser, på Voksenkollen i Oslo, ved "inngangen" til Nordmarka. Våre flotte og unike omgivelser gir oss et tilbud med varierte opplevelser ute.

Vedtekter

Les våre vedtekter

Nøkkelinformasjon

 • Privat barnehage
 • Bydel Vestre Aker
 • Ordinær barnehage
 • Frilufts-/naturbarnehage
 • Avdelingsbarnehage
 • 1 år - 6 år
 • Antall barn: 35

Slik jobber vi

Friluftsliv vil være en naturlig del av hverdagen for alle barn og ansatte. Vi har en sterk tro på at det fremmer god helse, både psykisk og fysisk. Med turer i området rundt barnehagen får barna bruke sin naturlige nysgjerrighet og utforsker naturen. De bruker hele kroppen i det ulendte terrenget, som omgir oss med årstidenes store variasjoner, og barna erfarer og lærer med alle sine sanser.

I årsplanen vår kan du lese mer om våre mål, satsingsområder, og hvordan vi arbeider for å fremme barns utvikling og trivsel.

Foreldrene mener

Denne barnehagen har ikke gjennomført den nasjonale foreldreundersøkelsen for barnehager. Les mer om den nasjonale brukerundersøkelsen for barnehager her.

Pris

Pris for opphold: 3135,- pr måned

Pris for mat: 750,- pr måned

Regler for redusert pris, søskenrabatt og betaling

Om mattilbudet

Barnehagen vil være en fullkostbarnehage, ha egen kokk og jobbe etter Norlandia matkonsept Mat med Smak. Vi vil ha fokus på det gode måltid skal bidra til at barna får mulighet til å tilegne seg gode vaner og en grunnleggende forståelse for hvor sunn og god mat kan bidra til god helse.

Daglig leder

Frederik Bjørnstad

Telefon: 951 18 459

E-post: