Norlandia Tomms hytter AS

Litt om barnehagen

Tomms hytter har en privilegert beliggenhet og nyter varierte og naturskjønne omgivelser ved Øvresetertjern, Tryvann og inngangen til Nordmarka. Barna må være 2 år og 10 måneder ved oppstart i barnehagen.

Barnehagen benytter seg av to sjarmerende tømmerhytter, Tomms og Elghytta. I tillegg har vi Vidsyn 300 moh, som ligger midt i skogen og er tilgjengelig for oss, men også andre Norlandia barnehager.

Vi er opptatt av kvalitet, og den oppstår i barnehagen! Skapt av oss og opplevd av våre brukere. Barnets beste i sentrum for all utvikling!

Vedtekter

Dette er en privat barnehage. Det er barnehagens egne vedtekter som avgjør tildeling av plass i barnehagen. Du må derfor lese vedtektene før du søker om plass.

Vedtekter og årsplan finner du på vår egen private nettside.

Nøkkelinformasjon

 • Privat barnehage
 • Bydel Vestre Aker
 • Ordinær barnehage
 • Frilufts-/naturbarnehage
 • Avdelingsbarnehage
 • 3 år - 6 år
 • Antall barn: 42
 • Inneareal: 11,6 m per barn -

  Godkjent innendørs leke- og oppholdsareal per barn.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2023. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2025.

 • Antall barn per ansatt: 5,8 -

  Antall barn per årsverk i grunnbemanningen (ansatte som jobber direkte med barna). Utregningen tar hensyn til barnas avtalte oppholdstid i barnehagen, og barn under tre år teller dobbelt. Det gjør at tallet er sammenlignbart for barnehager med ulik alderssammensetning.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2023. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2025.

 • Andel ansatte med barnehagelærerutdanning: 50% -

  Tallet viser andelen ansatte i barnehagen som har barnehagelærerutdanning i prosent av grunnbemanningen og styrer. Andelen beregnes utfra antall ansatte i barnehagen og ikke hvor mange årsverk de utgjør.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2023. Tallene kan ha endret seg. Nettsidene oppdateres med nye tall i februar 2025.

Slik jobber vi

Fra start har barnehagen hatt fokus på friluftsliv videreført fra Tomm Murstad sin tro på at barna burde være ute i naturen. Å være i lek i natur gir både fysiske og psykiske gevinster. Det skaper også kreativitet, nysgjerrighet, selvstendighet, gode relasjoner og utvikling. Barna hos oss blir glad i naturen og viser glede over å være ute i skog og mark.

De ansatte er en engasjert gjeng som selv er glad i friluftsliv og fysisk aktivitet. De er opptatt av å gi barna mestringsopplevelser gjennom aktivitet og omsorg.

På vinteren har vi slalåm to ganger i uka og vi gått mye på langrennsski. Ellers leker vi og går på tur i våre flotte nærområder. På vår og høst har vi ukentlig tenniskurs for skolestarterne i Heminghallen.

Foreldrene mener

Tabellen viser barnehagens gjennomsnitt i den nasjonale foreldreundersøkelsen for barnehager (Utdanningsdirektoratet). Skala 1-5, der 5 er best.

Resultater fra foreldreundersøkelse, per tema og år
Tema20232022
Svarprosent87%48%
Ute- og innemiljø4,73,8
Barnets trivsel5,04,2
Informasjon4,83,2
Barnets utvikling5,03,8
Total tilfredshet5,03,5

Pris

Pris for opphold: 2000,- pr måned

Tomms hytter leverer en rekke aktiviteter ut over ordinært barnehagetilbud, og foreldre må derfor betale et tillegg på 850 kroner per måned. Kan nevne aktiviteter som tennis, langrenn, slalåm, Basis (all-idrett) på Heming, kanopadling og klatring.

Pris for mat: 300,- pr måned

Regler for redusert pris, søskenrabatt og betaling

Om mattilbudet

En gang i uken har vi fersk brød med utvalg av sunt pålegg, og gang i uken varm lunsj fra kjøkkenet med fokus på kosthold og ernæring. Melk hver dag til lunsj, samt at det daglig serveres varierte kreasjoner av frukt og grønt på ettermiddagen. Annen hver turdag pakker de ansatte sekken med god tid og stormkjøkken for å lage mat og drikke i det fri.

Barnehagens ledelse

Barnehagens leder

Daniel Knutsen
Telefon

Avdelinger

Tomms (3-6 år)

Telefon

Elghytta (3-6 år)

Telefon

Kontakt

Telefon
99 51 60 26
E-post
tommshytter.barnehage@norlandia.com
Besøksadresse:
Tryvannsveien 59
0791 OSLO

Åpningstid

 • Mandag
 • Tirsdag
 • Onsdag
 • Torsdag
 • Fredag
 • Lørdag
 • Søndag