Grünerløkka flerbrukshus avdeling Helgesens gate 62

Dette flerbrukshuset skal være et samlingspunkt i bydelen! Enten du
ønsker å lære noe nytt eller gjenopplive gamle hobbyer, har vi noe for enhver
smak. Ønsker du å lede egne gruppe aktivitet, ta kontakt, vi hjelper deg og kom
i gang!

Tilbud

Kulturarrangementer

Annenhver fredag i måneden arrangerer Flerbrukshus Musikk Matinee musikkarrangementer i et bredt utvalg sjangre. Følg «Flerbrukshus Kulturarrangementer» i Nyby for påmelding.

Treningsgrupper

Treningstilbudene i flerbrukshuset arrangeres i samarbeid mellom av bydelens fysioterapeuter eller dyktige frivillige! Her kan du finne et treningstilbud som passer alle ulike nivåer og det er gratis å delta på stort sett alle treningstimer. Følg «Flerbrukshus Treningsgrupper» i Nyby for påmelding.

Håndarbeidsgrupper

Alle våre håndarbeidsgrupper er arrangert av frivillige håndarbeids entusiaster! Her kan du finne noe kreativt som passer for enhver! Mer informasjon og påmelding til gruppene finner du i NyBy! Følg «Flerbrukshus strikke, hekle, søm og reparasjon» i Nyby for påmelding.

Spill og lek på flerbrukshuset

Her finner du en oversikt over spill og lek på Flerbruksuset! Hos oss kan du styrke sjakkferdighetene dine, delta på fredags quiz, delta på bingo og mer! Oppdatert informasjon og påmelding finner du i NyBy. For påmelding, følg «Flerbrukshus sjakk» i Nyby og «Flerbrukshus Quiz, bingo og lotteri» i NyBy.

Samtalegrupper

Ukentlige engelsk og spansk videregående samtalekurs. Følg «Språktreff og kurs» i Nyby for påmelding.

Data, mobil og PC hjelp med våre frivillige aktivitetsansvarlige Følg «Flerbrukshus IT og dataklubb» i Nyby for påmelding.

Seniorveileder

For bydelens innbyggere over 65 år. Grünerløkka Flerbrukshus har egen seniorveileder. Hun heter Elin Prestesæter og kan tilby støttesamtaler, råd, veiledning og hjelp med å søke offentlige støtteordninger. Hun har kontor i Helgsensgate, men kan også komme på hjemmebesøk. Tilbudet er gratis.

Ta kontakt for bestilling av time.

Kontakt

Flerbrukshuset ligger like ved Sofienbergparken. Ved behov ta kontakt med senteret.

Telefon
48 89 05 65
Besøksadresse:
Helgesens gate 62
0558 Oslo

Åpningstider

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag