Oslo skatehall

Oslo skatehall er skreddersydd for alle grener innenfor skating – street, bowl og vert, og er designet slik at om lag 50 skateboardere kan bruke de ulike områdene samtidig. Proffe skatere fra miljøet har vært involvert hele veien i byggeprosessen slik at hallen skal bli mest mulig funksjonell for brukerne.

I første etasje finner du en microramp, railer og et gulv med mye boltreplass. Dette gir mange gode utfordringer til streetskatere. I andre etasje er det en spesialbygget hengende bowl, som du garantert ikke har sett maken til. Mellom de to etasjene finner du en vertrampe i fullstørrelse.

For å sikre at flest mulig brukergrupper blir inkludert er det satt av egne tider til jenteskate, seniorskate, kids-/juniorskate og familieskate. Se mer informasjon de ulike tilbudene på www.osloskatehall.no. Det er også mulig å kjøpe og leie utstyr der, bare henvend deg i resepsjonen når du kommer.

Hallen skal først og fremst være en sentral møteplass og brukshall for små og store skatere, men vil også tilfredsstille internasjonale konkurransekrav.

Fasiliteter

  • Bygget for alle grener av skating - vert, bowl og street
  • Innendørs skateareal på 1430 m2
  • Utendørs skateareal på 600 m2

Innvendig er det en mellometasje med god utsikt til å se på skateaktivitetene, samt kafe, kontorer, aktivitetsrom og et medierom hvor utøvere kan lage og se videoer av sine egne skatekunster.

Tilbud i nærheten

Like i nærheten finner du Voldsløkka idrettspark og Bjølsenparken.

Kontakt

Telefon
2180 2180
E-post
postmottak@bym.oslo.komune.no
Besøksadresse:
Stavangergata 28
0467 OSLO