Furuset aktivitetspark

På Furuset finnes det et stort område hvor du kan utfolde deg med blant annet klatrenett, treningsapparater, sandvolleyball, balansesteiner, sklie, labyrint av rullesteiner og fotballbane. Parken ligger et par hundre meter sørvest fra Furuset senter, og kan lett holde voksne og barn i aktivitet i flere timer.

Hva kan du gjøre i Furuset aktivitetspark?

Her er det noe for enhver smak i alle aldre, og kun fantasien setter grenser for hva du kan oppleve og leve deg inn i når du utforsker de mange sirkel- og ellipseformede elementene. Kanskje du er en sjørøver på havet? I klatrenettet kan man bokstavelig talt nå nye høyder og utvikle motorikken mens man klatrer opp på ulike platåer, gjennom en tautunell eller helt øverst i «masta».

Balanseevnene blir testet hvis man forsøker å stå oppreist på en av gummiballene, eller beveger seg på de ustabile platene festet mellom tau som om man drev på et isflak ute på havet. I parken finner du også en sirkel med ulike treningsapparater der du kan tråkke, dra, løfte, vri, svinge og dytte. Du kan også klatre og skli på sklien, løpe rundt i steinlabyrinten, gjemme deg nede i plastsirkler eller snurre på en minikarusell.

I tillegg til alt dette finner du også en kunstgressbane for fotball og en sandvolleyballbane.

Lekeplasser i Oslo #OpplevOslo | Bymiljøetaten

Fasiliteter

Sommertid:

  • En 7èr bane med kunstgress.
  • Idrettslekeplass med treningsutstyr.
  • Lekeplass.

Vinterstid:

  • En kunstisbane, størrelse 1 800 m2.

Tilbud i nærheten

Like ved Furuset aktivitetspark kan du finner Verdensparken. Her kan du benytte deg av Norges første parkouranlegg og syv møteplasser med sittegrupper, griller og store bålfat som kan brukes av alle.

Kontakt

Telefon
2180 2180
E-post
postmottak@bym.oslo.kommune.no
Besøksadresse:
Søren Bulls vei 4
1051 OSLO